Martin Konvička obvinil skupinu Islám v České republice nechceme z nedemokratičnosti

Šéf Bloku proti islámu Konvička se na II. sněmu svého nového hnutí ostře vyjádřil o skupině Islám v České republice nechceme, a obvinil ji z nedemokratičnosti a vyzval antiislámisty, aby podpořili raději „jeho“ bloku proti islámu.

Konvička Měl dlouhý projev a jeho kritika skupiny islám v České republice nechceme, tvoří jen malinkou část z celého projevu. Přesto si myslím, že se bohužel naplňují mé obavy, před kterými jsem varoval již před mnoha měsíci – český antiislám se dostává do krize kvůli boji o politická korýtka.
Konvička a jeho věrní se staví do pozice jediných skutečných zachránců České republiky před islámem, všichni ostatní jsou špatní, nedemokratičtí apod. Začalo to nejprve mnohdy až zbytečně hulvátskými útoky na politiky z jiných stran a teď se bohužel Martin Konvička pouští i do antiislámských skupin, které nejsou podle jeho gusta.

Říkám to záměrně, protože když jsem se já vyjádřil veřejně kriticky o Martinovi Konvičkovi či některých jeho stoupencích (Beatrice Radosa dokonce o mne napsala lživý a nenávistný text na blog, který ji redakce stáhla pro lživost), tak jsem byl zavalen vlnou urážek a osočováni, ovšem tohle určitě Konvičkovi nehrozí a těmi zlými budou lidé ze skupiny Islám v České republice nechceme.

Martinovi se zatím dobře daří rozeštvávat českou společnost, myslím si, že i do té politiky se dostane a klidně může mít jednou i 20% hlasů, ale to bude vše. Protože je politika jeho skupiny postavena na rozeštvávání obyvatel a bulvárním populismu, tak nedokáže to, co bychom potřebovali k obraně před islamizací – vytvoření občanské fronty s pokrytím na víc jak 50 % populace. A proto je víc než reálné, že z dlouhodobého hlediska antiislám prohraje zápas s islamizací a sliničkáři, byť dnes to vypadá, že Konvičkovci vítězí …. 

Text Martina Konvičky o skupině Islám v České republice nechceme, si můžete přečíst zde.

Martin Konvička na demonstraci/foto IVCRN.cz

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | neděle 20.12.2015 10:00 | karma článku: 16,34 | přečteno: 1435x