Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Budu oponovat. Konvička Blok proti islámu nikdy neveddl. Ve skutečnosti jej vede Volfová. Konvička je jen dvorní šašek.

0 0
možnosti
PD

P54a63v44e35l 49D44u14d78r

21. 12. 2015 19:48

Ale toto je běžný problém demokracie: malá skupina něco úspěšně rozjede, pak se do toho naveze spousta lidí a tyto nejschopnější demokraticky odstaví, protože jsou už v menšině.

0 0
možnosti
LL

Tak vy jste pane Policky znamy obhajce islamu, tak od vas nic jineho nez urazky a utoky necekam, na rozumnou oponenturu nemate, parafrazi profesora Putny jste islamsky svab. Bohuzel pro vas mi nikdy neslo a nejde o pofiderni politicke korytka/posty. Jde mi o zastaveni islamizace a tam par uspechu mam, treba to, ze jsem upozornil na sireni islamskeho extremismu v ceskych mesitach a pomohl dostat Sanku k soudu. :-)) jj ovsem mate pravdu jsem nula :-)

2 3
možnosti
Foto

O tom, že sjste nula píšete vy ne já, ale když se tak cítíte vyvracet vám to nebudu.

To, že jste dostal pana Sáňku před soud je zásluha?8-o

1/ pokud to nevíte podstatný je až rozsudek , zatím jak pan Větrovec tak pan Alrawi vyšli z podobných obvinění vítězně.

2/ Bojujete proti Islámu omezezením svobody slova-tedy stejným způsobem co Islámu mimo jiné vyčítáte

2 1
možnosti
RM

R84o10m51a62n 86M27á90c86a

20. 12. 2015 15:23

njn.... kdo by to cekal... pocet uprchliku v CR nejakych deset... a spasitele a "vlastency" uz se vidi u koryt a uz jsou rozhadani.... cele je to jedna velka groteska.... doufam, ze zdravy rozum ve spolecnosti dominuje a tahle uskupeni vcetne ruznych nacku, Sladku a ruskych agentu upadnou v zapomneni... o tom, jak jsou rozhadani, to jsem se pokusil jiz popsat zde: http://maca.blog.idnes.cz/c/486027/ohlednuti-za-17-listopadem-2015-vztahy-intriky-a-spory-mezi-jednotlivymi-aktery.html

7 3
možnosti
PS

Škoda , že se síly tříští. Každý rozumný hlas je potřeba.

2 0
možnosti
Foto

Škoda, že k vaemu "boji" proti Konvičkovi a spol došlo až potom co jste zjistil, že vás ve spolku s nimi "korýtko" nečeká. Takto to vypadá jako akt pomsty.

Faktem je, že Konvička pochopil, že s rétorikou jakou měl na parlament nedosáhne takže se musel distancovat od toho co "stvořil" aby měl vůbec nějakou šanci.

Nicméně jeho snaha je odsouzena k neúspěchu (o těch 20% si může tak max. nechat zdát) a k moci se nedostane-možná do parlamentu, ale i o tom pochybuji. To co nabízí BPI je totiž jen parodií na program;-D S jediným tématem nevystačí-zejména když pro většinu lidí je příliš radikální a pro část naopak málo a navíc na tom tématu se snaží profilovat tolik uskupení, že snaha uspět pro jedno z nich samostatně je nerealná a spojení je nerealné jednak kvůli politickým ambicím představitelů, díky tomu, že jednotliví politici jsou nepřijatelní pro různé voliče a taky kvůli osobním animozitám (Okamura versus ÚSVIT). Ostatně dle pr§zkumů se podpora těchto uskupení pohybuje někde mezi 1-2% tedy na samé spodní hranici měřitelnosti.

5 1
možnosti
KM

K95a36r14e46l 61M37a18s43e65k

20. 12. 2015 13:37

Taky je dobré přečíst si, co o Lhoťanovi říkají jeho kritici:

https://cs.wikipedia.org/wiki/Luk%C3%A1%C5%A1_Lho%C5%A5an

2 1
možnosti
DS

Kdy už, pane Lhoťane, Vy i pan Konvička, SKUTEČNĚ dospějete a ušetříte nás veřejného poměřování Vašich pohlavních ústrojí?;-D. Bane, kdo by chtěl přijít o přímý přenos Vašeho odopávání se?;-D

8 4
možnosti
DK

Bývalý muslim.

To stačí.

3 9
možnosti
Foto

Já jsem taky bývalý pohan, má to co dělat s tím, že jsem teď křesťan?

3 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).