Levicoví extremisté & muslimové: „Češi nevolte Miloše Zemana?!“

Po českých městech jsou legálně i nelegálně vylepeny plakáty vyzývající občany, aby nevolili Miloše Zemana prezidentem České republiky. Za akcí stojí lidé z iniciativy Nezakladnam, kterou tvoří i islámské organizace. Je tedy třeba se ptát jestli se čeští muslimové opět nezapojili do aktivit ohrožující bezpečnost naši vlasti?

Letáky jako je tento jsem viděl v několika severomoravských městech a to hlavně v rámci tzv. nelegálního výlepu:

Autoři této kampaně se hlásí k iniciativě Nezakladnam a jako hlavní důvod proč nevolit Miloše Zemana prezidentem uvádějí jeho nekompromisní postoj k islámskému terorismu a islamizaci Evropy.

Je důležité si uvědomit, že iniciativa Nezakladnam je kromě levicových seskupení tvořená také:
Islámská nadace v Praze
Palestinský klub
Všeobecný svaz muslimských studentů v ČR
Muslimská unie
Svaz palestinských studentů
Oficiální zdroj z materiálu Nezakladnam zde.

Jak vám z osobní zkušenosti sami představitelé Ústředí muslimských obcí v České republice se veřejně i neveřejně vyjadřují proti Miloši Zemanovi a jsou ochotní udělat cokoliv, aby mu zabránili stát se prezidentem ČR. Například místopředseda Ústředí muslimských obcí a předseda Muslimské obce v Praze Vladimír Sáňka označil Miloše Zemana a Zemanovce za extremisty. Předseda Muslimské obce pak ještě řekl, že Miloš Zeman je stejný jako Tomáš Vandas a neonacistická DSSS. (Podrobnosti zde.)

Z vlastní zkušenosti z osobních rozhovoru s předsedou brněnské mešity a Muslimské obce v Brně (taktéž šéfem samotného Ústředí muslimských obcí v ČR, tj. jediné státem registrované muslimské církve) Muneebem Hasanem Alrawim, vím o jeho „nadšení“ proto udělat cokoliv a pomoci komukoliv v tom, aby byly poškozeny šance Miloše Zemana stát se prezidentem ČR.

Na základě vlastní víc jak desetileté zkušenosti z české muslimské komunity a prostého faktu, že tisk, distribuce apod. těchto letáku musel stát hromadu peněz se táží, jestli není možné, že se na tom podílejí i české muslimské organizace a jejich sponzoři?

Podobně jako se podíleli na podpoře iniciativy Nezakladnam? A pokud ano, chápu jednoduchost některých levičáku, kteří se spojí s kýmkoliv jen aby ohrozili demokratickou společnost, ale budou čeští občané tak blbí, aby těmto levicovým extremistům a možná i muslimům na jejich kampaň skočili?

Autor: Lukáš Lhoťan | úterý 8.1.2013 11:15 | karma článku: 33,02 | přečteno: 3995x