Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

To je snad jedinej důvod proč právě Zemana VOLIT!! R^ [>-]

2 1
možnosti
VK

Postoj Zemana k Islamu je sice symptaticky ovsem v jeho podani se obavam ze jde pouze o populismus. Vzhledem k aktivni podpore EU.

2 1
možnosti
Foto

Proč jen levicoví extremisté a muslimové? Každý slušný člověk nevolí Zemana. Proč by to také kdo dělal? Zemana podporuje kromě ruské státní ropné společnosti Lukoil, která hájí ruské národní zájmy v cizině, také bývalý čestný předseda ODS Václav Klaus, ale také další členové, sponzoři či příznivci ODS, přes zpěváka Kerndla, který se přímo účastní Zemanovy kampaně až po Filipa Renče, známého režiséra kampaně ODS proti KSČSSD s příznačným názvem Vzhůru po modré!

2 2
možnosti
MR

Aby na něj tak podali trestní oznámení za hanobení islámu8-o

1 1
možnosti
PK

tak to by museli stihnout než by byl prezident :D A tím by mu udělali hodně reklamy.

0 1
možnosti
JP

Ohrožením demokracie je volba Zemana bez ohledu na jeho jestřábí názory či protimuslimské bláboly. To jako chceš volit Zemana jen proto, že o islámu plácá bobošíkovské nesmysly? Představa, že Zeman zvýší naši bezpečnost, ach jo... Orientací na Rusko, třeba, ne?

8 9
možnosti
LL

No, já bych možná Zemana volil, ale mám jinou favoritku :-)) Ale jde mi o to, že je velmi vtipné jak se dokáži levicoví extremisté vzchopit a dát si jako hlavní téma proč ne Zemana jeho odpor k islámu ... a je to tady fakt všude polepeno tímto nesmyslem :-(

6 4
možnosti
VV

aneb: Jak vyčůraně navést voliče k Zemanovi.

3 4
možnosti
LL

Myslíte jako jak? Že ty plakáty voliče přitáhnou? Těžko ....

1 3
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).