Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O islámu se rád dozvím informace a zajímavosti a další skutečnosti z knih nebo pořadů typu "Kamera na cestách"

Pokud tady v Evropě, tady v České republice chce žít muslim, tak ne já, ale ten muslim se musí seznámit se zvyklostmi, pravidly a samozřejmě zákony platícími tady v Evropě tady v České republice! Je-li tomu jinak, má-li někdo snahu o to zmanipulovat vědění našich dětí (s námi by se Jim to tak efektivně nepodařilo) pak je potřeba tomu zabránit - nikoli z xenofobních důvodů, ale z důvodu mravního ohrožení mládeže a podobně!

1 0
možnosti

Karma, je dobre, že to niekto sleduje a zverejňuje.R^

Nevidel som síce obsah listu od advokátov, ale takéto jednanie je u nich bežná prax, právnu váhu to má nulovú, akurát si myslia, že sa s nich všetci pos..., a pochybujem že sa jedná o vyhrážanie. Na Slovensku napríklad, niečo také ako "pokus o obmedzenie slobody slova" ani neexistuje  a celkovo je tieto veci skoro nemožné dokázať.

1 0
možnosti
Foto

Stát nám ty muslimy stejně nakonec vnutí a ještě za naše peníze.

2 0
možnosti

Obdivuji Váš spravedlivý boj proti tomuto zlu ! R^

5 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).