Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Jsou Francouzi schopni bránit se násilí ze strany uprchlíku? Nejsou již také srabi?

Paříž již dávno není evropské město, je to město spíše stále více patřící imigrantům z Afriky a islámských zemí. V těchto dnech dokonce v Paříži v turistických oblastech propukly násilné srážky mezi imigranty.

Navštívil jsem Paříž před několika měsíci a byl jsem znechucen z toho, jak toto město dnes po desetiletích neomarxistické a multikulturní politiky vypadá. Ulice plné po zuby ozbrojených vojáků, průvodce nás varoval, abychom i v turistických čtvrtích byli ostražití, protože agresivita organizovaných skupin afrických a arabských zlodějů roste a do přistěhovaleckých čtvrtí, abychom raději nechodili vůbec, protože riziko násilí ze strany přistěhovalců z Afriky a islámského světa je veliké.

Ovšem na první pohled to tak vypadat nemusí, pokud odmyslíte ty ozbrojené vojáky v ulicích a máte štěstí, že vás nepřepadnou nebo neokradou či neobtěžují desítky afrických prodavačů cetek, můžete mít pocit relativně klidného města, které je jen plné Afričanů a Arabů, bělocha zde potkáte většinou staršího věku a viditelně jsou Evropané co do počtu menšinou v "barevném" městě. Své zážitky z návštěvy jsme popsal v článku Francie multikulturní ráj? Aneb takovou budoucnost multikulturní Moravy nechci!.

To co se dnes děje ve Francií a zbytku Evropy, ta invaze uprchlíků z Afriky a islámského světa, tak to bylo předpovězeno již před desetiletími. Již tehdy pár moudrých a hloubavých lidí varovalo, kam povede politika socialistických vlád ve spojenectví s evropskými lidovci, kdy nová neomarxistická levice ve spolupráci s evropskými lidovci a konzervativci otevřeli hranice Evropy.

Byl například britský premiér Churchill rasistou? Ne, nebyl. Chtěl bránit pouze anglickou kulturu, dnes by ovšem za rasistu označen byl. Měl totiž slogan „Udržte Anglii bílou“. Podrobnosti zde. Anglie, stejně jako další evropské země, ovšem bílé nezůstaly. Obyvatele dali ve volbách hlas socialistickým stranám, které budovaly a budují multikulturní ráj. Pokud se stalo, že tyto strany byly vystřídány tzv. konzervativními či lidoveckými stranami, tak se na této politice nic nezměnilo, protože i evropští lidovci a konzervativci mají sen o pestré, barevné Evropě, byť vycházejí z jiných teorií než socialisté a neomarxisté.

A tak dnes ve Francií můžeme vidět stupňující se násilí ze strany uprchlíků, jako se třeba teď děje v Paříži (viz. fotky níže). Ale osobně si kladu otázku: Maji vůbec ještě Francouzi šanci neomarxisty a evropské lidovce/konzervativce zastavit v jejich šíleném plánu na barevnou Evropu? Vždyť i policisté ve Francií již dávají najevo, že je to důsledek politiky vládnoucí elity, že není policie schopna bránit občany ped uprchlickými agresory ...

Po desetiletí vychovávaly vlády, a opět je jedno jestli tam seděl socialista či konzervativec, své evropské národy k morální zbabělosti, srabství a neodporování zlu. Lidé byli vychování od 1945 k poslušnosti k systému, který jim za to nabídl sociální pohodlí. V Římě tomu říkali chléb a hry.

A pokud se někdo ozval proti politice vládnoucího socialisticko-konzervativního/lidoveckého systému, tak byl okamžitě označen za rasistu, neonacistu a pod. Velice dobře se jim v tom směru hodil jako klacek zážitek s nacistickým Německem.

Možná až skutečně povstanou uprchlíci proti nám Evropanům, tak nebudou už Evropané schopni se bránit a vychovávání po desetiletí v podřízenosti vládnoucímu systému přejdou v klidu na muslimskou stranu, protože tak byli přece vychovávání - aby se nebouřili a ten kdo se bouří proti špatné vládě a vládě provádějící národní sebevraždu je přece neonacista, rasista a ubožák, tak to aspoň tvrdí obhájci multikulturního režimu ...

A neděje se to pouze na tom vyspělém Západě, ale i u nás. Například Česká televize propaguje multikulturalismus takto. Rasistická propaganda v České televizi: Být bělochem je velká vada! Co budou vysílat naším dětem příště? Že je normální mít sex s devitiletou dívkou, protože tak to hlásá islám? 

Uprchlíci válčí na pařížských ulicích v těchto dnech, zdroj express.co.uk

Běžný výjev na francouzských ulicích - vojenské hlídky v plné polní ...

 

 

Autor: Lukáš Lhoťan | čtvrtek 3.11.2016 10:18 | karma článku: 41,35 | přečteno: 2779x
  • Další články autora

Lukáš Lhoťan

Díky vykořisťování českých zaměstnanců má Německo přebytek a má na dotování imigrantů

Hodně se dnes hovoří o neomarxismu v kulturní oblasti, ale jaksi se zapomíná na přesah tohoto marxismu 2.0 do ekonomické oblasti. Příkladem je trvalé tolerována diskriminace zaměstnanců z východní Evropy v rámci EU.

24.3.2017 v 11:58 | Karma: 39,29 | Přečteno: 2210x | Diskuse| Občanské aktivity

Lukáš Lhoťan

Dříve papež bránil Evropu před islámem, ale dnes je na straně islámských dobyvatelů

Papež František káže: „My křesťané bychom měli s vlídností a úctou přijímat islámské imigranty, kteří přicházejí do našich zemí." Jak velký je to rozdíl například oproti papeži Inocenci XI. který financoval obranu proti muslimům.

20.3.2017 v 9:16 | Karma: 33,51 | Přečteno: 1185x | Diskuse| Občanské aktivity

Lukáš Lhoťan

Slovensko proti fašismu? Ne! Proti národu, vlastenectví a křesťanům

Kamarád ze Slovenska mi poslal odkaz na fotografie z tzv. protifašistické demonstrace v Bratislavě. No podle transparentu to byl spíše demonstrace proti slovenskému národu, proti vlastenectví a proti křesťanům ...

12.3.2017 v 13:15 | Karma: 39,80 | Přečteno: 2766x | Diskuse| Občanské aktivity

Lukáš Lhoťan

Nízké mzdy jako záminka pro nábor cizinců ....

Proč se nabízejí v ČR nízké mzdy? Aby se mohli dovážet cizinci, kteří za tuto almužnu pracují. Proto jsou i mnohé firmy nadšeny z možností dovážet imigranty a někteří i možná z povinného přerozdělování imigrantů v rámci EU ...

9.3.2017 v 9:29 | Karma: 37,38 | Přečteno: 1551x | Diskuse| Občanské aktivity

Lukáš Lhoťan

Jak neomarxisté a feministky podněcují nenávist vůči křesťanům

Velkými stoupenci přílivu masy muslimů a Afričanů do Evropy jsou i dnešní feministky a neomarxisté. Jednou z jejich metod vyvolávání nenávisti vůči křesťanům a konzervativně smýšlejícím Evropanům je šíření lži.

4.3.2017 v 13:25 | Karma: 38,44 | Přečteno: 1733x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

Počkej na mě! Vyprovodil tátu do války, jeho fotka otevírala peněženky

1. května 2024

Seriál Jeho rozzářená tvář bývala za druhé světové války vystavena v každé třídě a kanadským žáčkům...

Bijec migrantů živoří. Salvini zamrzl v minulosti, spásu hledá v bájném mostu

1. května 2024

Premium Někdejší hvězda italské krajní pravice Matteo Salvini politicky živoří. Jeho strana Liga před...

Strach z problémového nájmu? Majitelé bytů mají získat garanci za nájemníky

1. května 2024

Premium Stát chce motivovat majitele nemovitostí k poskytování bydlení i rizikovým nájemcům. Pronajímatelé...

Dvacet let v Unii řečí čísel. Češi dominují v kaprech, letí také Erasmus

1. května 2024

Dvě dekády po vstupu do Evropské unie je co se týče peněz Česko více než bilion korun v plusu. Z...

Získejte ZDARMA dětskou opalovací kosmetiku Lirene
Získejte ZDARMA dětskou opalovací kosmetiku Lirene

S příjemnými hřejivými pocity ze slunečních paprsků k nám ale míří i nebezpečné UV záření. To na nás působí celoročně, a proto je důležité sebe i...

  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).