Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J85a65n 48P44u69l57e16c

16. 5. 2015 8:20

Problém je vždycky v lidech. Je úplně jedno, jakou mají víru, ale když je člověk zlý, zamindrákovaný, má potřebu ubližovat druhým, tak si zdůvodnění vždycky najde. Islám, katolictví, judaismus, pravoslavné křesťanství, vždyť je to prakticky to samé. Nějaká svatá kniha, příběh o stvoření světa a tupá nenávist ke všemu odlišnému. Lidstvo je nepoučitelné.:-(

0 0
možnosti
JC

Lukáši, IVČRN ti neumožnili být u nich za hvězdu, a tvoje ješitnost to pořád ještě nezkousla, že? :-P

0 0
možnosti
MK

No, pane Lhoťane, nežijeme ve vzduchoprázdnu. Určitě je nutné brát v úvahu celkovou politickou situaci; jak v Evropě tak i každý sám u sebe a to bych nazval určitým prakticismem.  Za sebe otevřeně přiznám, že nejsem nadšený z žádné přistěhovalecké vlny. V současné době je to vlna ukrajinská, legální i ta ilegální.

 A pokud máme vzhledem k výše uvedenému někoho přijmout, měli by to být právě Křesťani. Naučit jazyk, rozdělit na skupinky max. po deseti v různých městech, pozvat do kostela, seznámit se s místními katolíky a půlka je vyhraná i v rámci EU.

Protože pořád platí: ani jedna muslimská noha přes hranice.

0 0
možnosti
Foto

V jedné věci máte pravdu-není podstatný rozdíl mezi jednotlivými náboženstvími-zločinů se dopouští lidé všech náboženství.

Ve zbytku se ale pletete

"Náš nadšený multikulturalista pak může opět snít a budovat pod vedením multikulturního antiislámu vysněný multikulturní svět bez islámu, křesťanství a evropských elit. A tedy dále vést naši civilizaci a společnost ke zkáze."

To je samozřejmě nesmysl-ten kdo uznává multikulturalismus nemůže svádět problémy na nějakou kulturu-to je prostě protimluv.

A k tomu, jak píšete, že společnost upadá-to je totální nesmysl-společnost se vyvíjí, o tom, že společnost upadá se mluví v každé generaci bez ohledu na okolnosti.

Naše společnost neupadá, ale vyvíjí se.

2 5
možnosti
LR

A furt dokola.

Zločinů se dopouští lidé všech náboženství.

U křesťanů je základní pravidlo pro chování shrnuto v Novém Zákoně takto:

On mu však řekl: „Proč se mě vyptáváš na dobro? Jen Jediný je dobrý. Chceš-li ale vejít do života, dodržuj přikázání.“

18„A která?“ zeptal se.

Ježíš odpověděl: „‚Nezabíjej, necizolož, nekraď, nelži, 19cti otce i matku‘ a ‚miluj svého bližního jako sám sebe.‘“

U muslimů:

4:91A najdete i jiné pokrytce, kteří chtějí získat důvěru vaši i důvěru svého lidu. Kdykoliv se pokusí vás svést k odpadnutí, budou v tom odraženi. A jestliže se nebudou držet stranou od vás a nevzdají se vám na milost a nesloží své ruce, tedy je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete! A nad těmito vám dáváme pravomoc zřetelnou.

-----------------------------

Je tedy zřejmé, že značnou část zločinů, co nám vadí, provádí dotyční křesťané v rozporu se svou vírou, kdežto islám zločiny přímo požaduje.

5 1
možnosti
Foto

Dobře jste to vystihl.R^

0 0
možnosti
JN

J35i28ř28í 82N18o50s60e30k

14. 5. 2015 9:35

Ano, problémy jsou se všemi odlišnými kulturami, ale jen v případě muslimů jsou smrtelně nebezpečné!

Jinak souhlas.

3 0
možnosti
JC

Kde jsou muslimové, tam se vraždí, tam teče krev. Viz například čerstvé události v Makedonii.

Jezídé jsou islámskou sektou, jen trochu tolerantnější k ostatním "lidem knihy". Ale pořád jsou to muslimové. A kde jsou muslimové, tam se vraždí.

3 1
možnosti
ES

Máte pravdu. Důvody filantropického zájmu o migranty uvádí paní Nováková v diskusi pod včerejším článkem idnes o kvótách imigrantů (nejde mi sem zkopírovat celé):

...vcera jsem pochopila proc italsti politici se zastavaji ubohych imigrantu, jak jsem drive psala, jsou v tom prachy a velky

vcera ukazovali, ze jeden chlap si je ubytoval v penzionu, za jednoho cernocha dostane na den 35 eur, za mesic je to 875 eur mesicne, a pak byla konecna cifra, ze ten pan zkasiruje stat za rok 220 000 eur, aniz by hnul prstem, ted politici zacinaji propagovat at si je italove vezmou domu, no tak reporterka sla na urad a rikala, ze by chtela imigranta domu, tak ji rekl, ze neni problem, ze dostane na nej 875 eu za mesic,ona se ptala, jestli je to omezene metry ctverecnymi a on, ze ne, ze to neni definovane, on rikal, ze bude ubytovan zhruba 6 mesicu, nez se mu vyridi vizum

tak jsem rekla mojemu italovi,fajn nastehujeme si domu 10 negr, za mesic budu mit 8750 eur, a vpraze si pronajmu vilu a budu zit jako kral , takze je to stejne jako v cechach s cikanama

takze vidite jak nas nasi politici prodavaji, ty se jenom tvari, ze ty imigranti nechteji, dostanou na ne dotace z eu a uvidite kolik jich privezou chudaku do cech

6 1
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).