Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

radobea

5. 10. 2011 12:07
Teda

číst si tady tu diskuzi, to je opravdu velká švanda :D :D

0 0
možnosti

krabicoidni_krabice

5. 10. 2011 0:09
God save the Allah!!!!!

0 0
možnosti

albertan_bear

5. 10. 2011 1:21
Re: God save the Allah!!!!!

From muslims and Mohammed ...;-D

1 0
možnosti

kosatica

5. 10. 2011 0:05
hmm

no a?to sa mame bat?a bol pan uz vobec niekedy  dakde kde je islam ? zaujimave je ze pises o dedictstve v islame..tak len tak pre zaujimavost..islam bol prvy na svete ktory  dal prava zene,,aj dedicske..a nielen ako nabozenstvo ale ako zakon..civilne zakony a nabozenske zacali davno po nom ..trochu vzdelania by nezaskodilo ked uz o dacom pises.a este free sample:v krestanstve  nema zena ziadne pravo, ani v judaizme..ked uz sa hlasis ku krestanstvu..na blizkom vychode v  islamskych krajinach su sudy krestanske a tie sa radia podla zakona islamskeho voci zene napriklad v dedicstve(aj vatikan)..inac by dostala podla krestanskeho prd.O britov sa neboj, je to davna kolonialna krajina.a o seba sa tiez neboj..radsej si hlad svojeho nabozenstva.ako povedal kristus..vyber to brvno zo svojho oka...nabozenstva su opium ludstva..keby si kazdy radsej hladel ako zit..a nie vsetkych certov schovat pod rusko nabozenstva..ani o tom svojom nevieme co a ako , ale na druhe krivym okom hladime, ze ano.

0 0
možnosti

albertan_bear

5. 10. 2011 0:22
Re: hmm

Jo, problem je, ze ostatni civilizace a nabozenstvi se vyvijely a Islam jaksi "zastydl" v dobe Mohammeda a jakakoliv zmena je hereze a tresta se smrti ...

2 0
možnosti

Fujtajblajs

4. 10. 2011 23:58
A my?

Promiňte, ale jak se chováme my Evropani v islámských zemích? Tolerujeme a akceptujeme jejich kulturu v jejich zemích? NE! Dokonce už pár stovek let! Tak proč se divíme, že nám oplácejí stejnou mincí?

Nerozumím jejich kultuře, nechci aby tu žili a tahali sem ty svoje burky, nemám je rád.

Ale na druhou stranu se jejich přístupu nedivím. Nakonec, co jsme čekali?

0 0
možnosti

iluminat

5. 10. 2011 0:25
Re: A my?

muzete jaksi naznacit v ktere islamske zemi prosazueme nase pravo a nabozenstvi? V ktere islamske zemi jsme zakazali sariju? Dekuji predem za odpoved.

Neznaly Neznaboh

2 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).