Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AY

proctonejde

28. 10. 2011 14:08
o takovychto problemech

piste dal :-) sam jste v techto nadacich byl a videl co se tam deje takze mate da se rict "povinnost" o techto spinavych a pokryteckych praktikach verejnost informovat... akorat se nenechte moc vyprovokovavat k tomu aby jste psal o vecech o kterych mate jen povrchni nebo neuplne informace ;-)

0 0
možnosti
SS

strycek-Joe s.r.o.

27. 10. 2011 9:09
U Proroka Lhoťane

, tak se s tím Muneebem, Hassanem Alrawim smiřte, Allah Akbar, když věříte v jednoho boha tak ho přece nebude bonzovat ďaurům, že neplatí daně. Až ten Muneeb přijede z Libye, zajděte na jedno, podejte si ruce a oslavte lynč Kaddáfího, in šallah R^

0 0
možnosti
RF

Dinkel

27. 10. 2011 5:29
trojský kůň

Lhoťan a jemu podobní jsou jen trojští koně, kteří se snaží uchlácholit veřejnost, jak jsou muslimové hodní a že nejsou jak ti "islamisté". Není to pravda. Není umírněného muslima. Když imám zakvílí, tak se musí všichni správní muslimové podřídit. A když ne, tak nejsi muslim, ale nevěřící pes.

S ohledem na Arabské jaro a celkový vývoj situaci si myslím, že nás čeká válka civilizací. Naší, té v podstatě světské či křesťanské s muslimskými hordami. Ze začátku se bude válčit zvýšenou porodností ze strany muslimů, návozem přistěhovalců, dále změnou zákonů a útlakem nevěřících a potom možná i zbraněmi. Naděje na výhru je malá, ale je tady.

0 0
možnosti
C

Camino.

27. 10. 2011 23:13
Re: trojský kůň

Ale houbelec, Lukas uz prokoukl a stale jeste nevi, jak ven z te odstredivky, nekdy jde o zivotR^

0 0
možnosti
KSB

kůrovec se baví

26. 10. 2011 23:29
je btreba ty barbary zastavit

tisic roku zde nasi predci bojovali a pokladali zivoty za nasi evropskou kulturu a ted multikulti pomatenci zanasi nasi kulturu barbarskym zaostalym svetem, ktery jiz 2000 let nevymyslelRv

2 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2687x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).