Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

TheAzachiel

26. 4. 2011 22:12
Pravopis

Souhlasím s panem Bucharovic, mě se článek zdá velmi objektivní. Mě osobně muslimové nevadí, v základu je to náboženství jako křesťanství, vadí mi radikální skupiny, které tvrdí takové lži, jako zabít ne-muslima není hřích (to samé se povedlo katolické církvi ve středověku) a podobně.

Ale pane autore, napsat země jako "zemně" třikrát v jednom článku mi přijde celkem hrozné. A je toho tam víc. Dejte si na to prosím pozor, kazí to dojem z jinak velmi dobrého článku.

A pro pana poručíka, vůle je s kroužkem a kultura je bez čárky.

0 0
možnosti
PK

pk08

20. 4. 2011 12:00
co nejdál od vás

no vidíte a to pořád tvrdí nebo tvrdíte,že nikoho neobdivují nebo nepodporují-být tady tolik muslimů co je v jiných zemích evropy,tak to by potom tady vypadalo asi podstatně jinak-začali by vyskakovat víc-nemám rád toto náboženství

0 0
možnosti
P

por.Dub

20. 4. 2011 3:44
Pokud jste muslim,

je to Vaše svobodná vúle. Potom by , ale bylo , pro Vás, ale hlavně pro občany Střední Evropy - kde je kultúra založena na křesťanských hodnotách - lepší  vystěhovat se , třeba do Tunisu a tam  v pohodě užívat už postavené mešity.

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2687x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).