Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To si ti tupci z EU myslí,že je imigranti budou volit???Chce to celoevropskou defenestraci!

2 1
možnosti
FS

Tvrzení o přerozdělování uprchlíků na základě kvót a navíc bez možnosti odmítnutí je veskrze vymyšlené.

2 7
možnosti
LL

Jistě vymyšlené v EU :-D Omyl, v německých diskuzích se na to poukazuje ...

3 2
možnosti
KC

Jestli si chtějí jiné státy zaneřádit území pochybnými individui, nikdo jim v tom nezabrání. Multikulturalismus se neukázal zrovna jako dobré řešení, tak by komisaři z EU neměli nikomu diktovat, koho si pozvou na návštěvu. Přistěhovalci jsou nutní, ale z řad muslimů žádají o azyl často pochybná individua, která jsou doma pronásledována pro zločin, proto utíkají před zákonem. Takové politice říkám ne!

3 1
možnosti
PK

K čemu že to jsou přistěhovalci nutní? Máme 10 procentní nezaměsnanosti.. 25 procnet ve Španělsku... Evropa nepotřebuje přistěhovalce... naopak potřebuje současnou populaci expedovat pryč.

4 1
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).