Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

ducatofil

29. 2. 2012 18:26
Pane Lhoťanem, problém je jinde:

Muslimové považují za samozřejmost muslimský stát, co zodpovídá za šíření islámu jakýmikoli prostředky doma i v zahraničí. OK, budiž. Naši "sekularisté", ale nejsou žádnými sekularisty, tedy osobami nábožensky neutrálními, ale naopak fanatickými atheisty, co zase považují za samozřejmost již dvě stě let křesťany hromadně vyvražďovat, bořit jim jejich kostely a kláštery, krást jim jejich majetek, školy, nemocnice, charity, prohlašovat je za veřejné nepřátele, zavádět povinný atheismus v celé společnosti a v případě vyvražďování křesťanů muslimy se s muslimy přeochotně spojit. Takže bych nesouhlasil, egyptský stát možná podporuje islamisaci Evropy, ale ČR zase násilnou atheisaci nebo přijetí islámu po celém světě. Atheisté nejsou protiklad islámu, ale jejich součást.

1 0
možnosti
P

parquin

29. 2. 2012 17:14
No bránit šíření křesťanství

a házet křesťanům klacky pod nohy mě připadne jako dobrý program i pro naši sekularizovanou zemi...

1 0
možnosti
OK

ducatofil

29. 2. 2012 18:28
Re: No bránit šíření křesťanství

Vidíš , mne by jako dobrý program zase připadalo poslat na vás Taliban:-) Je civilisovanější, než vy, jednak má vlastní kulturu, atheismus žádnou kulturu nemá, jednak vraždí jenom své nepřátele, ne svůj vlastní národ jako vy.

1 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).