Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane kolego, tvrzeni, ze pouze islamsky extremismus predepisuje zenam zakryti vlasu, se nezaklada na pravde. Naopak, minoritni je opacny nazor je (nepredpokladam, ze byste chtel tvrdit, ze vetsina svetoveho muslimstva jsou salafiste) a kdyz nejaky duchovni vydava podobne fatwy, s mainstreamem se velmi rozchazi. Ostatne, myslim, ze jste i Vy sam byl clenem redakcni rady ceskych muslimu, ktera mi kdysi odmitla otisknout clanek, v nemz jsem pouze relativizovala (sic!) moznost pracujicich muslimek byt predpisove zahalene za vsech okolnosti?

2 0
možnosti
JK

Potkal jsem v životě spoustu muslimek a spousta z nich neměly na hlavě nic. To jsou teda ty extremistky?

1 0
možnosti
PK

P66a64v84e97l 15K56u67l28a

4. 12. 2013 17:18

Řekl bych, že to foto do perexu jste zvolil docela nešťastně. Té ženě šátek vysloveně sluší, tak se modlete (nevím ke komu), aby se v tom nezhlédly i naše dívky a ženy. To bychom byli v pytli :-)

0 0
možnosti
JN

to že si vezme doplněk k šatům ještě neznamená, že je podrobená islamistka, nedej bože muslimka...ale já taky se vyhýbám kontroverzi jakou nechci, to patří k modě, nevezmu si sukni, ne proto že by mi neslušela, ale protože nechci být považován za transku nebo za muslima [>-]EU

1 0
možnosti
JN

Jo jo jen do vás. Ti muslimové jsou frajeři. Si to dávaj krutě, za tenhle čláánek vás třeba za 5 let ukamenují ;-). A jinak když mluvíte o mudžáhedínovi Obusmanovi, měl byste příště napsat jméno, jinak se fakt už rovnou taky zahalte burkou, a zůstaňte pod roužkou anonymity a nicotna. Mé slova zdraví muslime ber s nadhledem, však karmou ode mne jsi pro svatý boj obdařen ;-D

1 1
možnosti
Foto

Obávám se, že ombudsman nezaujme vámi očekávané stanovisko. Jeho úřad mi připadá spíše všeobjímající a dávající zapravdu spíše jednotlivcům, v tomto případě pokrývkám hlavy.

2 0
možnosti
VH

Vždy jsem si myslel, že ombudsman má rozhodovat podle zdravého rozumu a že si je vědom toho, že žijeme v Česku.

2 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2687x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).