Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FKL

Můžu se Lukáši na něco zeptat? Umíš psát taky o něčem jiném, než o islámu?

0 4
možnosti
Foto

Mezi nacismem a touto vražednou ideologií není rozdílu pražádného. Jen islám byl dříve.

Ano, přeci je zde rozdíl, dosti markantní. Nacismus stavěl v mnohém na modernizaci, proto také vyspělé technologie. U islámu, vraťme se do jeskyň.

"O)

2 0
možnosti
MR

je tam OBROVSKY rozdil. Zatimco -ismus ma jepici zivot, ten rusky bolsevismus jen 70 let, jeden lidsky zivot, nabozenstvi se drzi jak lejno kosile. A problem s Islamem ze je to to nejnovejsi nabozenstvi JEDINEHO boha. A tak dlouho jeste vydrzi nezli to chcipne.

1 0
možnosti
AP

A56l82e45s 94P34a80v42e66l

3. 7. 2014 17:49

Můžu se na něco zeptat? Co vede člověka k Islámu, k Judaismu a následně naopačnou stranu barikády? Nic ve zlym, ale přijde mi to trochu jako nezralost.

0 3
možnosti
LL

Já nikdy judaista nebyl :-)

0 0
možnosti
Foto

Sám sebe považuji za člověka levicového smýšlení, ale nejsem zaslepený a rozhodně nechci, aby tu zakořenil Islámský politicko-ideologický systém, který je v mnoha směrech velmi podobný nacismu.

1 0
možnosti
LL

Jsme na tom podobně, jenže dnešní vůdcové levice se chovají spíše jako spojenci islamistů než obhájci naších lidí.

4 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).