Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

energetik22

15. 6. 2011 13:17
Disktovat v Iránu,Iráku, SA také lze?A stavět TAM kostely?

Takže TADY máte odpověď na Vaši otázku, jestli stvět mešitu a mát ti islám....v poněkud delší podobě, leč doufám v neztracené dukáty : Velké H, malé O, římská 5ka, eN a O s vykřičníkem na závěr. Slušněji to napsat nelze! Jsem poměrně tolerantní člověk ....od netolerantních se dočkáte poškozování stavby...

0 0
možnosti
N

nottingham

15. 6. 2011 11:54
Diskuse se nezucastnim

Ale naprosto rikam:"NE NOVE MESITE V BRNE."

Islam do Evropy nepatri, stejne jako se krestanstvi nikdy nerozsiri v arabskych zemi. Je to takhle historicky a politicky rozdelene a vzajemne se musime respektovat, ale integrovat, to nefunguje, viz Francie, Britanie... Nasi predci proti Islamu bojovali a lide jako vy jim ted dupete po hrobech. Pokud chcete islam, tak se odstehujte do arabskeho sveta. Je to jako kdyby jste chtel, aby Barcelona hrala fotbal v Brne. Kdyz ji chcete videt, musite za ni do Barcelony. Stejne by to melo byt s virou.

0 0
možnosti
AT

Antek

15. 6. 2011 5:22
Islám u nás

Co to je za náboženství,které mi přikazuje zabij?To není náboženství,to je sekta a zaslouží si postavit ji mimo zákon!Na jedné straně 5x denně mlátí hlavou o zem a na druhé bomboví sebevrazi.Prý za tento skutek ho čeká v ráji 72 panen;-D.To radši 72 ku..,ty vědí co mají dělat.A co když tento zkutek provede žena?To ji jako čeká 72 paniců?Ohledně poblblých ženských které konvertovaly k Islámu-asi se jim stýská po bičování,kamenování,polévání kyselinou.Pán Ježíš učil a hlásal lásku k bližnímu.Co učil ten samozvaný prorok,vrah a pedofil?

0 0
možnosti
AT

Antonín, topič

15. 6. 2011 11:56
Re: Islám u nás

Jenom mimochodem, kdože jmenoval Ježíše prorokem?

0 0
možnosti
JR

Smoking Lilly

15. 6. 2011 1:10
Obavam se, ze si timto blogem ublizite.

Neziji v Cechach, ale vim, ze stejne problemy jsou i  v Kanade.

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2687x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).