Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

kral

29. 6. 2012 4:48
O par radek nize

vam par lidi vyjadrilo podporu. Ze patrim mezi ne snad netreba zduraznovat. A mala rada ode mne. Priste musite psat polopaticky. Nadsazka nebo naznaceni ci snad dokonce ironie, to je  trochu moc na mozkove zavity nekterych diskuteru.

2 0
možnosti
G:

Gwendolyn :)

28. 6. 2012 20:29
Pozor, pozor, hlaseni pro Tecumtha Voksayehovice Marava

Prestante SPAMovat diskusi vasimi vykriky o lhani. Toto neni v zadnem pripade slusna a kultivovana diskuse, vase prispevky v teto diskusi nemaji ani hlavu, ani patu, ani misto. VAS Guru Matejka jiste brzy neco napise, presunte se.

7 0
možnosti
TJP

Tomáš Jasný, PhD.

28. 6. 2012 20:38
Re: Pozor, pozor, hlaseni pro Tecumtha Voksayehovice Marava

nelzete!!! marav nikdy nevykrikuje!!!

0 0
možnosti
LL

lukaslhotan

28. 6. 2012 14:49
Ještě jedna informace do diskuze

A ještě jedno doplnění, podle dokumentu registrované náboženské společnosti českých muslimů byl pan Matouš v kontrolní radě muslimské obce v brně: http://www.shekel.cz/20118/byvaly-celni-predstavitel-muslimu-v-cele-suverenity

Je to součást jeho žaloby na mou osobu a jsem zvědav jestli se muslimové pokusí dokumenty zfalšovat a pak bude rozhodovat odborná expertiza nebo přiznají pravdu a pak bude mít Suverenita ostudu ....

4 0
možnosti
LL

lukaslhotan

28. 6. 2012 14:36
Info autora

Pro diskutující nadpis je nadsázka, se omlouvám, že jsem tu satiru nezmínil v článku. Nenapadlo mně, že to bude až taková konspirace pro některé diskutující. Bylo by zajímavé zveřejnit o čem se pan Alrawi a Bobošiková bavili a co plánuje přinést Matouš a jeho muslimští svědci jako důkazy, že nikdy nebyl muslim ani aktivní v komunitě.

4 0
možnosti
IH

misaviki

28. 6. 2012 14:16
?

A co Martin Michal, nová posila Bobo, který je žid? Netříská se to trochu?

0 0
možnosti
LL

lukaslhotan

28. 6. 2012 14:25
Re: ?

Bobo se hlavně chlubí fotkami s Bátorou ....

5 0
možnosti
LL

lukaslhotan

28. 6. 2012 13:01
marek.voksay,blogidnes

Jasně, Matouš nikdy muslim nebyl, v mešitě se neženil a pod. To chce on aby mně donutil říci soud, ale u soudu bude více než jeho lži a vaše obhajoba islamistů, budou tam svědci a ti budou pod přísahou a dalši doklady. Jen si kladu otázku proč Suverenita a lidé jako vy hájíte islám a islamsity, místo toho aby jste podpořili ty co skutečně bojují proti islamizaci?

4 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

28. 6. 2012 14:13
Re: marek.voksay,blogidnes

Takže teď stačí si probrat váš jediný příspěvek a je jasné, kdo je lhář. Takže popořadě: 1) NIKDY a NIKDE jsem nenapsal, že pan Matouš nebyl nikdy muslim, že nebyl v měšitě apod !  2) NIKDE a NIKDY jste nemohl vidět, že by SBB hájila islám a islamisty.  Dokonce mezi mými články najdete nejeden proti imigraci a šíření islámu do Evropy. 3) Dokonce i pod některými vašimi články najdete mou souhlasnou reakci- ergo NENÍ PRAVDA, ŽE nepodporuji ty, co bojují proti islamizaci.  ......... Jak všichni vidí, dokázal jste v jednom příspěvku napsat 3 SPROSTÉ a NAPROSTÉ LŽI ...... a vy si myslíte, že vám budu věřit to, co píšete v článku ?  Na základě vašeho minulého článku jsem se dotazoval vedení SBB na situaci. Bylo mi řečeno, že pan Matouš islám nepraktikuje, stejně jako ho nepraktikuje nikdo další v SBB. Já této odpovědi věřím. Pokud bych zjistil, že je tato odpověď není pravdivá, budu první, kdo kvůli tomu v SBB udělá skandál.

0 0
možnosti
LL

lukaslhotan

28. 6. 2012 12:56
Lhát a utočit daveking umí

Jste pěkný lhář daveking, protože paní Bobošíkova s panem Alrawim mluvila a to jen vy zde tvrdíte něco co jsem neřekl. Jenže vy se můžete schovávat za přezdívku a proto mně nenavidíte. Ale proč tedy pan Matouš nejde svědčit veřejně o tom co ví o islamizaci a islamistech v ČR? Ví mnohem více věcí než, já jenže nechce jit svědčit proti svým přátelům? A dokonce chce, aby mně soud donutil lhát, to by asi neudělal kdyby nespoléhal, že budou někteří muslimové lhát v jeho prospěch ....

4 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

28. 6. 2012 14:16
Re: Lhát a utočit daveking umí

zatím jste byl ze lži usvědčen pouze vy autore!!Rv

1 0
možnosti
RS

Zylbrsztajn

28. 6. 2012 12:53
Lukáši

čtu tě od samého počátku,a párkrát jsem si v diskusi proti tobě taky pěkně smočil.

V poslední době ses vydal na nelehkou cestu, bude to šrumec, islamisti tě nenechají na pokoji jen tak (však ty je taky ne), a budeš potřebovat hodně odvahy a sil, aby sis zachoval tvář a čistý štít.

Nevím, jak ti pomoci, nemám na to dost informací. A tak ti aspoň tady napíšu:

Spousta lidí ti drží palce a fandí ti. Lidi potřebují informace a znalosti, které díky svým zkušenostem máš a čekají na ně. Drž se. Mluv pravdu s odvahou a upřímností. Tvoji čtenáři a příznivci jsou s tebou.

4 0
možnosti
.

.Camino

28. 6. 2012 18:10
Re: Lukáši

Jsem jedna z nichR^

4 0
možnosti
U

ukradený_Mikeš

28. 6. 2012 12:21
Lhoťane boduješ

Držím palce,

s pozdravem dlouholetý islámofob

:-)

4 0
možnosti

daveking

28. 6. 2012 11:57
To je drzost

Fotka Jany Bobošíkové, kterou jste ke svému článečku připojil na konci je z debaty na vysoké škole v Hradci Králové, kde Jana Bobošíková společně s předsedou Akce D.O.S.T. varovala před nebezpečím islámu pro evropskou civilizaci. Abyste tuto fotografii použil k článku, ve kterém tvrdíte něco zcela jiného, je ubohost.

0 0
možnosti

daveking

28. 6. 2012 12:00
Re: To je drzost

abyste mohli zhodnotit prolhanost pana Lhoťana: http://www.masarykovydebaty.cz/debaty/islam-je-hrozbou-pro-ceskou-republiku#debate-video

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2687x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).