Čeští islamisté se spojili se Suverenitou Jany Bobošíkové?

Když jsem se veřejně distancoval od islámu, a spáchal tedy dle islámského práva hrdelní zločin, čekal jsem že se to budou islamisté a někteří muslimové snažit využít ve svůj prospěch, aby mně umlčeli. Ale to, že provedou společný „útok“ čeští islamisté s představitelem Suverenity blok Jany Bobošíkové mně vůbec nenapadlo.

Již jsem se zde na blogu zmiňoval o tom, že člen Republikové rady Suverenity a jeji přední představitel na jižní Moravě Libor Matouš, jehož jsem osobně několik let znal jako velmi aktivního muslima (podrobnosti zde), mně po mém odpadnutí od islámu zažaloval s cílem donutit mně říci, že nikdy muslim nebyl a využívá k tomu nepravdivé tvrzení a lži o mé osobě.

Skutečnost, že tak učinil až poté co jsem se veřejně vzdal islámu mně přesvědčila o tom, že nejspíše spoléhá na podporu ze strany muslimů majících nenávist vůči mé osobě za kritiku islámu a odhalení toho co se děje v české muslimské komunitě. Ale to se definitivně potvrdí nebo vyvrátí až u krajského soudu v Ostravě při předvolávání svědků.

Pro žalobce Libora Matouše, a Suverenitu blok Jany Bobošíkové, to může být dosti kompromitující soud, neboť jsem obdržel například fotografie z Islámských kongresů v Třebíčí na kterých je zachycen s kontroverzním českým muslimem Lukášem Větrovcem který byl uznán vinným ze spáchání trestného činu hlásání antisemitismu v brněnské mešitě (podrobnosti zde). Ukázka jedné z těchto fotografii je zde:

Současně s tímto útokem pana Matouše na mou osobu dochází i k snaze předsedy Islámské nadace v Brně Muneeba Hasana Alrawiho poškodit mně pomoci obvinění u policie ČR. Jak již informoval brněnský deník Rovnost, tak obdržela policie Alrawiho obvinění vůči mé osobě. Alrawi samozřejmě lže a tvrdí, že nic nepodal, ale sama policie potvrdila, že obviněni podal. Podrobnosti zde.

Podle policejního vyšetřovatele mně Alrawi viní z toho, že jsem mu „ukradl“ dokumenty a záznamy, které jsem zveřejnil a poskytl české policii a v kterých se dokazují například antisemitské projevy v brněnské mešitě (viz. Tento článek). Nebo i nepřiznáváni financí v účetnictví apod. Je vidět, že Alrawi se nejen mstí, ale snaží se i pokusit zabránit mi ve zveřejňování skutečného stavu islámského extremismu v ČR.

No a když k tomu připočtu zjištění, že Alrawi se před několika měsíci minimálně jednou setkal s Janou Bobošíkovou a živě s ní diskutoval, tak si kladu zásadní otázku: Co vlastně přední český muslim a islamista Alrawi může plánovat s některými členy Suverenity blok Jany Bobošíkové podniknout pro umlčeni nepohodlného svědka a odpadlíka od islámu?

Fotografie z rozhovoru Muneeba Hasana Alrawiho s Janou Bobošíkovou:

Snad se již brzy objeví více statečných mužů a žen, kteří popíší skutečný charakter Muneeba Hasana Alrawiho a českých islámských nadací. A to nejen v knize jako já v Islám a islamismus v České republice zde, ale i osobně na veřejnosti.

Aktualizace 14:30 čtvrtek 28.6.2012

Pro diskutující nadpis je nadsázka, se omlouvám, že jsem tu satiru nezmínil v článku. Nenapadlo mně, že to bude až taková konspirace pro některé diskutující. Bylo by zajímavé zveřejnit o čem se pan Alrawi a Bobošiková bavili a co plánuje přinést Matouš a jeho muslimští svědci jako důkazy, že nikdy nebyl muslim ani aktivní v komunitě.

Autor: Lukáš Lhoťan | čtvrtek 28.6.2012 10:19 | karma článku: 26,92 | přečteno: 1977x