Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
I

il1948

14. 12. 2011 11:14
Novotný

Nieje to ten užitočný "I" ktorý sa plavil s tureckou flotilou lodi do Gazy ??  V tom prípade je úplne jasné na koho strane sú jeho sympatie a nečudujem sa jeho idiotským vyjadreniam .....

0 0
možnosti
C

Camino.

14. 12. 2011 0:19
Lukasi, jste snilek!

Proc si myslite, ze nejaky protest v Praze nebo Izrarli pomuze? Divala jsem se take na Al Jazeera pred 5 dny a videla jsem cast interview B.W.....tady mate trochu vice, podivejte se na google:

Barbara Walters interviews Syrian President Assad in this ABC ...‎

0 0
možnosti
P

philipe

13. 12. 2011 23:54
Nejsem Islamista...

a přesto tu kausu, jak Syrská vláda decimuje vlastní národ, posuzuji tak, jako autor článku. Na rozdíl od pana Lhotana, který žije v české kotlině a musí být opatrný, objasním celou záležitost dle zpráv investigativních journalistů v západních civilisacích následovně. ČR se nachází na pokraji bankrotu. Největší položku průmyslového exportu ČR tvoří krom auta Škoda, ketré však patří Němcům, zbraně, munice, sem patří i ¨Streubomben¨(český název neznám) a jiný válečný materiál. A ten se prodává tomu, kdo platí. A Assad platí hotově a i v naturáliích .

Etické nebo morální zábrany Češi ještě nikdy neměli. Kdo nechal explodovat PanAm Jumbojet nad skotským Lockerbie? Obviněn byl Lybijský terorista Ghadafi, každopádně mu byla prokázána nepřímá spoluůčast. a financování celé akce. A co to bylo za bombu? Tehdy ještě existovala železná opona, takže Češi se ani nedověděli, že to byl jejich ¨Semtex¨. Čeští politici jsou prostě nepoučitelní. Čs. národ neodsuzuji, lidé jsou všude přibližně stejní.

2 0
možnosti
I

il1948

14. 12. 2011 11:17
Re: Nejsem Islamista...

Takže za Lockerbie môžu Česi , lebo vyrábajú semtex ?? ;-D;-D A čo taký Kalašnikov, ten aby sa rovno obesil nie. Vskutku brilantná logika....

0 0
možnosti
N

NewDorianGray

13. 12. 2011 22:32
Hele, Lhoťane, ty jsi muslim?

Z tvých článků samozřejmě vyplývá, že jsi islamista, ale na muslima bych tě netipoval. Spíše na vnějšího pozorovatele světa Islámu.

http://zpravy.idnes.cz/brnensti-muslimove-kazou-proti-sionistum-zide-v-praze-se-zlobi-pwn-/domaci.aspx?c=A111213_133048_brno-zpravy_dmk

0 0
možnosti

j.cizek

14. 12. 2011 0:03
Re: Hele, Lhoťane, ty jsi muslim?

Doriane: Nesouhlas! Lukáš Lhoťan je prostě jen dobrák utopista, co věří, že je možné přesměrovat islám do mezí lásky, míru a přátelství. K tomu by ale bylo potřeba islám (mega)reformovat - což by znamenalo změnit jej. A všichni víme, co se píše v Buchariho hadísu: "Kdokoliv změní své islámské náboženství, zabijte ho..."

1 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2687x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).