Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Niekde som čítal, že vývoj každej spoločnosti má 3 fázy - vzostup, vrchol a posledné štádium, ktoré sa prejavuje materiálnym bohatstvom, ale aj dekadenciou a stratou chuti do života (myslené na celospoločenskej úrovni).

Nemôžem si pomôcť, ale presne takéto príznaky vidím v západnom svete. Nenávisť k vlastnej kultúre, histórii, náboženstvu (kresťanstvu a judaizmu) a naopak nekritický obdiv ku všetkému, čo prichádza zvonku. Akýkoľvek Hotentót prichádzajúci z Tramtárie je pre západných politikov cennejší ako poctivo pracujúci a chovajúci sa domorodý občan.

Čo si zaslúži taká spoločnosť, ktorá sa neváži svoje vlastné korene? Len asimiláciu a postupný zánik. Nebude to ani prvý, ani posledný prípad v histórii...

1 0
možnosti
AR

A33d49a47m 59R34y38c16h29l74ý

30. 12. 2014 15:23

Pryc jsou ty doby kdy Vikingove dobývali cizí území. .ted jsou sami dobýváni...

1 0
možnosti
Foto

J43a97n 78R39ý50z62n40a68r

30. 12. 2014 11:17

Moudrost není rasizmus.

R^

2 0
možnosti
MK

R^Ano, cíleně přinutit větší množství politiků, aby se k nebezpečí přílivu přistěhovalců a k islamizaci vůbec obšírněji vyjádřili. Sem tam někdo něco řekne, ale jinak to ticho je zlověstné.

4 0
možnosti
KC

Měli bychom nazývat věci pravými jmény. Odmítání imigrantů z muslimských zemí většinou Čechů ještě nemusí být rasismem, ale obavou o bezpečnost, ztrátu kulturní identity, ohrožení hodnot, na nichž stojí západní civilizace a které vybojovali naši předchůdci... Proč nemáme nic proti Vietnamcům, kteří jsou také jiná rasa, ale žijí slušně, přizpůsobí se nejsou s nimi problémy? Nenechejme si multikulturními manipulanty podsouvat úmysly, které nemáme.

12 0
možnosti
LJ

Já bych byl pro upřesnění pojmů:

Multikulturní společnost může fungovat. Každý, kdo dodržuje zákony země, může mít vlastní folklor, slavit vlastní svátky... Ovšem když kulturu vymění za nebezpečnou ideologii, už to nemůže fungovat. Jako příklad lze uvést Sudetské Němce. Staletí jsme žili vedle sebe. Měli vlastní řeč, písně... Docházelo ke vzájemným výměnám, například jejich kuchyně byla blízká české. Ovšem najednou svoji kulturu vyměnili za velmi nebezpečnou ideologii - a už to nemohlo fungovat. Jsou tady Vietnamci, slaví budhistické svátky a mají jinou kuchyni. Jsou tady Ukrajinci, vánoce slaví 6. ledna a někteří vaří boršč. To nikomu nevadí. Kdyby Arabové tady zpívali písně ve čtvrttónových stupnicích a jedli místo chleba jakési placky, nikomu by to nevadilo. Jestli se však začnou řídit zlou ideologií - pak to nejde.

3 0
možnosti
MD

Vas pristup i video jsou vizionarske. Jen s tim podsouvanim multikult. postoju levici bych byl opatrnejsi a uvazlivejsi. I tak , karma.

0 0
možnosti
MT

Lukáši, díky !  R^[>-]

8 0
možnosti
JK

Tady je to koncem roku samý fundovaný prognostik....

0 8
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).