Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Lhoťan nás mate, mám dojem, že celý ten TV kanál, na který odkazuje s tím agentem, je TV kanálem nějakých ruských skupin, motajícím se kolem tématu izraeství. Není tam uveden vlastník celého serveru a jeho zamlžené. Jeho rétorika je docela jistě proruská. Jelikož tam ten izraelský agent hovoří rusky, nehovoří k Izraelcům v Izraeli, ale maximálně k ruským židům v Rusku. Tímto nemůže tvrdit, že v Zzraeli je nějaká svoboda slova na jejich TV kanálech, když nějaký izraelský agent hovoří rusky v patrně ruskými židy vlastněné TV. Tím samozřejmě nelze vyvrátit neblahé sociální jevy, jež postihují Pobaltí. O těch se dlouhodobě ví, že se jejich obyvatelstvo depopuluje a přesouvá se jako levná pracovní síla na Západ, kde je nyní při krizi zas tak moc nechtějí. Ale zas, tato rétorika zaznívá nikoli nikdy od Izraele, ale vždy od prekremelských proruských serverů. Izrael se s Ruskem udobřuje, Putin to vždy hrál skvěle na všechny strany. Navíc bychom si měli vzít do hry i fakt, že je Bibi Netanyahu, jehož země má už desítky let jaderný arzenál i zbraně, je nyní naštvaný, že se konečně odvalily díky EU a NATO a OSN sankce z jejich letitéto nepřítele Iránu, jenž nikdy žádnou jadernou zbraň neměl a snad ani nevyvíjel a Izrael neví, co má dělat, s těmi jejich cca 300 jadernými zbraněmi.

0 0
možnosti
Foto

Jakov Kedmi (Kazakov) se narodil v Moskvě, v roce 1969 emigroval do Izraele. Účastnil se „Války soudného dne,“ (čtvrtá arabsko-izraelská válka, která začala 6. 10. 1973 útokem Egypta a Sýrie a skončila po 18 dnech u nás je označovaná spíše jako „Jomkipurská válka. Od roku 1977 působil ve zvláštní službě „Nativ,“ která byla zaměřená na migraci Židů do Izraele. V letech 1992 – 1999 byl šéfem této služby.RvRv

2 0
možnosti
MS

Jakov Kedmi (Kazakov) se narodil v Moskvě, v roce 1969 emigroval do Izraele. :-P

Proto se nedivím, že poskytuje rozhovory rudým plátkům typu Komsomolskaja pravda:

http://outsidermedia.cz/jakov-kedmi-vitezstvi-moskvy-a-damasku-bude-hanbou-zapadu/ Rv

3 2
možnosti
Foto

Ať poskytuje rozhovory a úvahy komu chce. Důležité a to doslova klíčové je to, ŽE ŘÍKÁ PRAVDU! Takže ohlašovat zde, že poskytuje rozhovory tomu a tomu, je mimo mísu.

Pane autore díky za článek, mám Vás v oblíbených a karma je pro Vás ode mě samozřejmostí R^

1 1
možnosti
ZH

Tak už víme pročje to bývalí dustojník. ;-D

4 1
možnosti
JZ

Většina Izraelců ovšem vidí hlavně to, že Rusové vyzbrojují Hizballáh, který si klade za cíl zničení Izraele a fakt, že Rusko nikdy nehlasovalo proti v OSN proti jakékoliv protiizraelské rezoluci. Životní úroveň v Pobaltí je vyšší než v Rusku.

7 1
možnosti
Foto

Proti protiizraleských rezolucím v OSN obvykle hlasuje pouze Izrael, USA a někdy vyjímečně Kanada anebo Austrálie, jinak je v OSN v tomto ohledu celkem jasná shoda. Tyto rezoluce jsou totiž dost mírné, jasné a srozumitelné a Izrael je navíc okatě nedodržuje a uvalené obranné metody v rámci jednotlivými státy OSN implementových opatření jsou spíše instrumentální, označení výrobků z okupovaných území jako označení izraelských výrobků z okupovaných území a to je tak asi vše.

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).