Bývalý polský premiér Kaczynski varuje před americkým miliardářem Sorosem

Jeden z nejvlivnějších dnešních politiků v Polsku Jaroslav Kaczynski veřejně kritizoval amerického miliardáře Georga Sorose a jeho aktivity v Evropě. Kaczynski se tak připojil k maďarskému premiérovi Orbánovi a odporu k Sorosovi.

V projevu o problémech dnešního Polska na kongresu strany Právo a spravedlnost označil jako dvě nejzávažnější otázky suverenitu a multikulturalismus. A právě americký miliardář Soros je podle Kaczynského jedním z těch, kdo se snaží omezit suverenitu Polska.

Kaczynski dále řekl, že je velice jednoduchý důvod, proč Soros podporuje multikulturní ideologií a zničení národních evropských státu. Je tím fakt, že multikulturní společností se dá velice dobře manipulovat a ovládat ji a nemusí se tak brát ohledy na zájmy a přáni původních obyvatel a ni se nemusí přímo odstranit demokratický princip voleb. Stačí mít společnost rozdělenou do spektra kulturních frakcí, kde ani jedna frakce nemá většinu a právě to se dnes v Evropě děje a je výsledkem aktivní propagace a praktikování multikulturalismu.

Kaczynski v závěru své řeči zdůraznil, že Polsku chce jeho strana zachovat nezávislou polskou společnost, která bude vždy na prvním místě pro Poláky. Je víc než příznačné, že Kaczynski  a Orban jsou cíli hlavních mediálních útoků nejen ze strany amerického miliardáře Sorose, ale i bruselské lobby.

Orbán například o Sorosivi řekl, že on je právě tou temnou postavou, která podporuje příliv milionu Afričanů a muslimů do Evropy (podrobnosti). 

Web Eurabia.cz také píše o podivných aktivitách Sorosových firem v obchodech se zbraněmi: Sám Soros si přitom buduje pověst filantropa podporujícího nejen multikulturalismus, ale i různé projekty zaměřené například na podporu lidských práv, Romu, uprchlíků apod. Tak teď se ukazuje, že tyto projekty jsou vlastně financované z vývoje a prodeje zbraní. V České republice je aktivní jeho organizace Open Society Foundations. (Podrobnosti.)

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Lukáš Lhoťan | úterý 21.6.2016 8:57 | karma článku: 37,05 | přečteno: 1529x