Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

můžou zkusit ještě zažalovat Slayer :)))))

http://www.youtube.com/watch?v=cO8V5CBZieQ

Jinak jsem si jistý, že plány islamistů zhatí, naši vepři boubelatí.

0 0
možnosti
FS

Ach, takže celá ta ekstatická propagace že tohle je video, kvůli kterému někdo kapelu zažaloval, vlastně je založená na jedné velké spekulaci. To jsem kupodivu si nikde nepřečetl, všichni Vaši xenofobní soukmenovci to již považují za fakt. Ale oni si nikdy nedělali velkou hlavu s fakty, že ano. To se ostatně odráží i v samotné písni, patrně právě společně se snahou neporušit tenkou linii zákona, okolo které podobně národovecké kapely běžně tančí - nejsou schopní ani říct, kdo jsou to "ti v tom černým hávu". Prostě "ti v tom černým hávu" uctívají Aláha a tak máme jasno, že uctívání Aláha je strašně špatné "černý květ s názvem Mohamed".

Chtěl bych gratulovat kapele Ortel k popularitě na youtube, kde dokázala naplno dát průchod následujícímu sentimentu: "Muslimům nikdy neustupovat nepodporovat je - nechodit do kebabů, nepronajím nemovitost Muslimům, nepomáhat jim a někdy je zmlátit tajně".

Takovou republiku já ovšem nechci.

4 4
možnosti
FS

Abychom si rozuměli, nemyslím tím, že o mlácení muslimů psala skupina. Nicméně že takové nálady inspiruje je fakt. "Nechci diskutovat s arabským frajerem", tak co nám pak také zbývá, že.

1 5
možnosti
AJ

Tak hudební skupinu žalovat chtějí, ale že jsou to nelidské zrůdy, to jim nevadí. Pedofilní organizace.

http://www.mediaoislamu.cz/2010/lidska-prava-jsou-bezcenna-pokud-jsou-v-rozporu-s-islamskym-pravem/

5 1
možnosti
SS

Pockejte az to najde Vit "Teleskopicky obusek" Hassan ...;-D

5 2
možnosti
VK

Uz to nasel Hrebenar a napsal o tom srdceryvny clanek;-D

4 1
možnosti
Foto

Každý občan této země má právo, domnívá-li se, že byl spáchán trestný čin, podat trestní oznámení. Chcete snad toto právo některým občanům ČR upřít? 

Domníváte-li se, že byl trestný čin spáchán českými muslimy tím, že řekli ty či ony výroky, máte rovněž nezadatelné právo podat trestní oznámení. Je zvláštní, že tak nečiníte, skoro si říkám, jestli se náhodou potom nedopouštíte svými výroky o porušování zákona na straně českých muslimů pomluvy. 

Osobně si myslím, že by nikdo neměl být trestán za své názory, byť by byly sebehloupější, ale to je zase na jinou debatu.

4 11
možnosti
LL

Jednoduše máme tu svobodu slova, říci, že islám je svinstvo je víc trestanější než říci, že u Jordánu mají zabíjet židy. Nebo že odpadlík od islámu má být zabit. Ať si pan Polák položí otázku pokud by to netvrdili, tak by žalovali, ne, Ne, ne. oni vědí, že důkazu proti ním mám dost, takže radši drží hubu a skloněnou hlavu ... Možná až si něco o nich nastudujete, tak pochopíte.

7 2
možnosti
MA

Byl hrozný tento stát

když musel jsi se dívat

jak zakázali psát

a zakázali zpívat

a bylo jim to málo

Poručili dětem modlit se jak si přálo veličenstvo Kat [>-]

10 1
možnosti
Foto

Prostě jsme tu doma a tak tu budou platit naše pravidla.

14 2
možnosti
Foto

Pane Rýznare, toto dovedli říct hlasitě autraslká premiérka Julia Gillardová a prezident Putin. Evropa, a potažmo i Spojené státy, se chovají úplně opačně. Po světě likvidují islamisty a doma jim otevírají dveře, přesto, že jim vyhrožují právem šaría. To ta přehnaná humanita, právo pro všechny, multikultura... Všechno škodí, když se to přehání.:-/

9 2
možnosti
JS

Nějak jsem přehlédl že muslimové žijí na našem území a tudíž jsou povini se přizpůsobit našem zvyklostem, zákonům apod. nikoliv naopak. Šokuje mne že muslimové se zde roztahujou jako ostatně v evropských městech a vnucují islám ostatním lidem. Myslím že je na čase jim říci " pokud se Vám u nás nelíbí odejděte "

10 1
možnosti

vadi mi antisemitismus jakykoliv. At je siren muslimy ( tedy drive i vami ) nebo ultrakatolickou odpadlickou sektou lefebvristu (tedy nyni i vami )

3 10
možnosti
LL

Pane Šula to opravdu neumíte nic jiného než tak o mně lhát a obviňovat mně? Nejsme lefebrista, to že znám pár lefebristu snad není zločin? Znám i pár muslimů, komunistů, psu a koček. Opravdu dost ubohasna mně poškodit takto. Myslel jsem , že máte na víc ...

4 1
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).