Brněnští muslimové zasévají vítr nenávisti a sklízí bouři vepřového

Brněnští muslimové se rozčilují, že jim měl někdo naházet před mešitu zbytky vepře. Podle šéfa mešity je to čin, který může být předehrou něčeho horšího, sdělil Muneeb Hassan Alrawi deníku Právo - podrobnosti zde.

Ano, vepři muslimy urážejí, stejně jako je uráží existence nevěřících či židů, ale tvrdit o pohozených kostech vepře, že jsou předehrou něčeho horšího je opravdu drzost. Je až paradoxní, jak rozdílný je přístup Čechů a muslimů. 

Muslimy uráží existence Izraelců, Rusu či Evropanů a tak vyhazují do povětří autobusy s ženami a dětmi či případně vraždí kritiky islámu. Nejspíše nějakého Čecha urazila existence mešity v Brně a tak tam šel pohodit trošku vepřových kostí.

Jak jsem popsal ve své knize Islám a islamismus v České republice (anotace zde), a také zde na blogu, v brněnské mešitě opakovaně hlásali kazatelé nenávist k nevíře v Alláha či židům a demokracii, dokonce i experti policie ČR uznali, že se tím kazatel dopustil trestného činu, muslimům však tohle nevadí. To je islám. Pohození pár kostí a kusu masa naopak možná povede k něčemu horšímu.

Pro brněnské muslimy to ovšem podle ČTK byla nejspíše vhodná příležitost zhanobit naši společnost a celé dopoledne měli u hroudy vepřového masa ceduli s nápisem „toto je ukázka tolerance“. Přitom naše společnost je vůči nim tolerantnější, než jsou oni vůči ní a ve svých zemích vůči nemuslimům jako celku také. (Další podrobnosti zde)

Celá kauza mi přijde nafouknutá, mám dokonce dojem, jako by byla účelově vyrobená, protože opět zviditelňuje Muneeba Hassana Alrawiho a jeho partu, přitom každý rozumný muslim by o incidentu logicky mlčel, aby mu nezajistil mediální propagaci zdarma a nenavedl další lidi k podobnému činu. A vlastně brněnská mešita má kolem budovy instalované kamery, tak proč nezveřejní videozáznam pachatele?

Nakonec víte co? Pokud je hlásání nenávisti v brněnské mešitě ok a pohození kousku vepřového masa je zločin, dle vyjadřování šéfa muslimů málem na úrovní spáchaní genocidy, tak co jít jim tam ty kousky naházet hromadně? Jako občané, ať mají policie, muslimové i média jasno, že my už máme dost toho jak je hlásání islámské nenávisti v Čechách a na Moravě omlouváno a tolerováno a banální blbnutí s kousky masa je těžký zločin proti islámu a multikulturalismu.

Šéf brněnské mešity Alrawi káže o tom, že muslimové maji učit své děti nenávidět nevíru v Alláha

Ukázka nenávisti vůči demokracii a nepřátelům Alláha hlásané v brněnské mešitě

Kázání v brněnské mešitě proti židům

Autor: Lukáš Lhoťan | čtvrtek 19.12.2013 19:01 | karma článku: 36,12 | přečteno: 2991x