Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A když tedy nějakého ... kohokoli... uráží existence synagogy, může ji posprejovat hákovými kříži nebo pohodit pár vepřových kostí před ní, a je to také v pořádku? Když někoho urazí vaše existence, může vám před dveře sypat odpadky a vy uznáte, že na to má plné právo? 8-o

0 6
možnosti
JZ

Těžko říct, posprejovat hákovými kříži budovu, do které se chodí poslouchat protižidovské proslovy... to bych i uznal, že je to příznačné, Vy ne? Akorát teda takovou budovu nevlastním, muslimové v Brně shodou okolností ano.

3 0
možnosti
Foto

Ach jo, to se mi nestane, aby mi někdo teď před Vánoci pověsil na kliku flák krkovice... Plakající smajlík.

1 0
možnosti
JR

J85a48n 26R47á72ž

20. 12. 2013 0:05

Pane Lhoťane, zcela vážně obdivuji Vaši odvahu s jakou píšete své články. 

Je důležité, aby někdo,kdo zná zákulisí islámské komunity v ČR o ní psal zasvěcené články. Fakt máte můj respekt!

R^

6 0
možnosti
MH

"Podle šéfa mešity je to čin, který může být předehrou něčeho horšího," ...jestli neměl na mysli třeba tohle:

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/219209-islamske-centrum-v-berline-znovu-tercem-utoku.html

Apropo: Jak byste se cítil vy, pane Lhoťane, kdyby vám někdo třeba pomazal dveře výkaly? Ještě nedávno jste k těm hlasatelům nenávisti taky patřil, tak by na to přeci "slušní občané ČR" měli, dle vašeho vyjádření, plné právo!

PS: Člověku s dostatkem kritického uvažování dojde, že tím hlasatelem nenávisti jste stále, jen v jiném kabátě a proti jinému nepříteli...

1 18
možnosti
MM

Jste úžasný popleta. Ta ničemná islámská vraždící banda si nepřátele vytváří sama a to svými skutky.

11 0
možnosti
PS

V Afghánistánu se množí útoky na ženy pracující pro státní instituce. To vyvolává obavy, že práva žen tvrdě vybojovaná v posledních letech s podporou mezinárodních sil, jsou opět častěji porušována s blížícím se plánovaným stažením jednotek NATO. Agentura Reuters připomíná, že v uplynulých měsících ozbrojenci zabili v jižních provinciích několik afghánských policistek.

Úřady z mnoha těchto násilných činů podezírají fundamentalistické hnutí Tálibán. Některé útoky na ženy jsou však také spojeny s rodinnými konflikty nebo je páchají příbuzní, kteří jsou rozhořčeni, že tyto ženy chodí do práce.

14 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2687x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).