Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J14i93ř54í 78J64o65h22n

10. 11. 2020 18:18

Mohl byste k těm obecným plkům doplnit nějaké konkrétní odkazy, na které reagujete a zdroje, z na základě kterých sdělujete svá moudra?

0 0
možnosti
Foto

předpokládám, že budete nejspíš fanoušek, tak si je vyhledejte na některým z jejich 50 profilů :)

0 0
možnosti
JR

J69a26n 77R73á56ž

3. 11. 2020 17:35

Různé hlášky na téma koronavirus, pronesené kardiologem, i když mediálně známým nebo zubařem se zbytnělým egem, popřípadě biologem, dnes mediálně dost provařeným a rovněž od prezidenta LK, by nás měly nechat v klidu. A nějaká Peterková, kdo to prosím je?

Problém spíše vidím v tom, když např. dva odborníci na slovo vzatí, uznávané autority v oboru virologie jeden den prohlásí do medií naprosto si vzájemně odporující informace. Dnes rozeznat pravdu od klamu v rozporuplných informacích o nemoci, která ochromila svět, nemůže z řad nás, laiků nikdo. A přesto mnoho "chytráků" se cítí povoláno se k tomuto tématu stále dokola vyjadřovat. Pro nás laiky považuji za jediné správné jednání, být velmi opatrní, dodržovat doporučené pravidlo R+R+R a hlavě se vyhnout sledování zpráv, popřípadě nějakých konspiračních teorií a díky tomu se nestresovat.

0 0
možnosti
JT

J86i29r97i 56T21i32c44h52y

3. 11. 2020 16:23

Vira v konspirace neni nic neobvykleho, staci si pripomenout nejruznejsi nabozenske nesmyslne vymysly.

1 0
možnosti
LV

Odmyslím-li si, že konspirátoři ohledně koronaviru jsme prakticky všichni, protože se nikdo z nás nemůže opřít o opravdu relevantní informace a tudíž jsou všechny naše teorie a hypotézy tak trochu konspirační, potom můžu ukázat i na druhou stranu konspirátorského spektra. Na lidi, kteří skutečně mají mediální sílu, lidi, kteří také fabulují naprosté šílenosti o mrazácích v ulicích, desítkách tisíc mrtvých a jak už tomu nic nezabrání. Tito lidé nemusejí žádná videa vyrábět, nemusejí svolávat demonstrace ani sepisovat petice. Ty prostě někdo do těch médií cpe ochotně sám. A také se nabízí otázka - komu to prospívá? Kdo má zájem na tom, aby různí Flégrové, Hořejší či Kubkové šířili své apokalyptické vize? Kdo je tlačí do médií?

Pro mě mezi nějakou Peterkovou a Flégrem v podstatě není jiný rozdíl než ten, že Peterková si to musí odmakat, Flégr se veze.

2 4
možnosti
ČP

Nějaký Flégr? To od nuly, jako jste vy (nikoliv Vy) sedí.

1 3
možnosti
Foto

Ohromný mediální dosah? To snad prehanite.I trpaslík co hystericky řve je pořád trpaslík,který je navíc k smíchu...v realitě jsou různí virtuální hrdinové nuly...

0 0
možnosti
Foto

sdílí to tisíce, někdy i desítky tisíc lidí přímo z jejího profilu, když vezmu v potaz, že potom na profilech sdílečů to od nich sdílejí další, tak se jejich obsah dostává klidně ke stotísíci lidí a to je hrozný

3 0
možnosti
JK

Schvaluji vše co jste napsal, mám stejný názor. Jen v jedné věci pozor, rozhodně není moudré použít státní mocenský aparát k potlačení jiných názorů. Jednak je můžete postavit do pozice mučedníka a druhak se v jejich situaci můžete ocitnout taky, až svým názorem někomu šlápnete na kuří oko. Pokud nejsou fyzické důkazy, tak slovní formulace mohou být právně dost na vodě.

0 0
možnosti
JS

Jé vidíte, jdu se pobavit k Peterkový ;-D

Ale problém, kolik lidí jim to žere...

4 0
možnosti
  • Počet článků 3
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1910x
Mladý, perspektivní, dobře živený s velkým egem

Seznam rubrik