Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

Ano, byla to od pana Rajchla nešťastná reakce. Podle mne se nechal unést tím žlutomodrým, pomateným blázněním. Bohužel tím nahrál všem jeho odpůrcům. Ale to se dá přežít. Jeho vyjádření a omluvu lze přijmout.

2 21
možnosti
JK

A už se omluvil? Pokud vím, důkazy o tom, že lhal, v podobě fotek z předešlých akcí se žlutomodrým věncem, na svém profilu maže, hrdina

18 1
možnosti
OK

Poslední, co jsem zaznamenal, tak řekl, že pokud se prokáže, že žlutomodrá je barva heraldická barva té obce, tak se omluví. Jestli už to udělal nevím, ale jsem přesvědčen, že pokud zatím ne, tak to udělá.

1 7
možnosti
Foto

Co chcete prokazovat?To už je snad každému jasné.Omluvit se mohl hned po vyjádření pana starosty.Místo toho jeho vyjádření uboze smazal.Ubožák...

9 1
možnosti
OK

Já nechci prokazovat nic. Co jsem zaznamenal jsem uvedl, jiné informace zatím nemám. Ale bez ohledu na to je to prohlášení nešťastné. Podle mne podlehl tomu žlutomodrému, hnusnému šílenství, rozpoutaného u nás. Ale to ho neomlouvá a měl by to řešit. Nemám ale důvod přestat ho podporovat.

1 8
možnosti
Foto

Tak si podporujte a donekonečna omlouvejte koho chcete.Fakt,že smazal pravdivé vysvětlení pana starosty Vám pochopitelně nevadí.Pokud někdo propadá modrozlutemu šilenstvi tak jsou to lidé jako Vy.Kdo to odnese příště?Pat? Mimoň už dávku modrozluté nenávisti dostal...

8 0
možnosti
OK

Četl jste, co jsem napsal? a rozuměl jste tomu? Podle toho, co píšete ani jedno. Jasně jsem napsal - "to ho neomlouvá", tak co to motáte za nesmysly?

Modrožluté šílenství zde vyvolala vláda dezolátů a UA vlajkami byla ověšena celá země. Ne nadarmo byl signalista prohlášen nejlepším premiérem UA. Pro tuto vládu je totiž UA důležitější, než ČR.

0 9
možnosti
Foto

Tak vy si evidentně plete pojem dezolat.To jsou lidé kolem Rajchla.Chcimiři a kolaboranti.Naštěsti Vás moc není.To blokování vládních úřadů bude kdy?Co je ze slibovanou generální stávkou?Jen žvásty pro hlupáky ve stylu toho šaška s tou helmou co se válí před úřadem vlády.Zatim ho podpořil jen další šašek převlečený za Fantomase a pupkatý děda říkající si Rytíř světla.Komedianti.Fakt jste k smíchu...

8 1
možnosti
OK

Evidentně se nepletu. Pojem dezolát chápu jako "ničitel". Ale možná máte pravdu, není to presné. Tak budu použivat slovo "destruktor" od slova destrukce.

Ale nazývat pana Rajchla dezolátem, stejně jako jeho příznivce, je velká hloupost, zoufalé výkřiky zoufalců do tmy. A kdyby, tak jsem dezolátem rád a jsem na to hrdý, chci mír, a nevadí mi, že ta vaše parta ze slova mír udělala sprosté slovo. Do generální stávky se musí zapojit odbory, to sama neudělá a nemůže udělat PRO. A uveďte mi jeden argument, dokazující, že pan Rajchl je proruský... Alespoň jeden. Že vy si ucvrkáváte nad vládními exoty, nechápete, že Česko vedou do propast, dnes už evidentně cíleně, že lžou, lžou a lžou je vaše věc. A že vám nevadí ani poslední "kousek" Rakušana, podpis "Povinné solidarity", že si nedovedete představiz důsledky, stejně jako nechápete, že přijetím EURA se řítíme do digitální měny ... už mne nepřekvapuje.

2 8
možnosti
Foto

Ty bláho, to je slusnej freestyle

4 0
možnosti
  • Počet článků 3
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1910x
Mladý, perspektivní, dobře živený s velkým egem

Seznam rubrik