Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

Pan Jindřich Rajchl by se měl vrátit ke komentování zápasů amerického fotbalu a neplést se do věcí kterým rozumí na úrovni svých nevzdělaných příznivců.Menší kurs historie by mu zcela zjevně nepochopil.Přitom stačilo dávat pozor na základní škole.

18 5
možnosti
RH

Zjevně neuškodil

1 0
možnosti
PB

..... právo majitele, provozovatele či uživatele soc. sítí (obecně médií), je mj. určovat a redigovat obsah a formu vložených příspěvků (článků, recenzí, názorů, diskusí apod.), přičemž zásahy adminů či samotných uživatelů (mazání, bany, zákazy, apod.) jsou naprosto normální,- tak v čem je problém?!,- ....... jinak máte luxusní profil, až na to "vymYká" (a další hrubky!),- simvás, do jaké to, Vámi popsané skupiny, se vlastně řadíte ?!,- "racionálně uvažující lidé nebo méně inteligentní jedinci"

6 17
možnosti
Foto

Hrubka se zadaří, což o to. Chybu uznávám. Co se týče té inteligence, mám nějakej ten titulešek z VUT, hloupej asi nebudu. Přiznávám, že jsem to psal v rychlosti, příště dám kontrole víc. Díky za opravu.

17 0
možnosti
Foto

Tak klasika.Tzv.bojovnici za svobodu hned umlčí každého kdo s jejich lži a demagogii nesouhlasí....

34 4
možnosti
Foto

Nějak mi to blbne, omlouvám se za minus

4 0
možnosti

Václav Havel: Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí!

Dobře věděl, že se lží a nenávistí nemůže fungovat demokracie ani občanské svobody! Všichni lháři se staví proti demokracii!

Okamurovci a babišovci lžou a typicky petrohradsky trollí! Tím se posunují od stran populistických ke stranám anarchistickým!

28 8
možnosti
OK

Panebože, vy si troufnete, jako obdivovatel Fialy, lháře prolhaného, o nněkom jiném mluvit jako o lháři? Kde berete tu drzost. A až budete znát názory pana Rajchla, tak zase napište.

5 13
možnosti