Proč je Německo šokováno něčím zcela očekávatelným a v podstatě zákonitým?!

Takovou věcí jsou masové sexuální a loupežné útoky na ženy v Kolíně nad Rýnem, Stuttgartu a Hamburku se stovkou obětí, do nichž byly zapojeny tisíce mladých mužů severoafrického a arabského původu vč. imigrantů hledajících azyl.

Konečně jsem se s velkým zpožděním dočkal "seriózního zdroje" (Novinky.cz - zde) těchto událostí, ze kterého snad mohu bez obav vycházet. Podle tohoto zdroje je Německo těmito silvestrovskými událostmi šokováno. Podle německého ministra spravedlnosti Heiko Maase se pak prý jedná o „novou neomluvitelnou formu organizovaného zločinu“.

Jenže ve skutečnosti tomu tak není a nejde o žádnou novou formu organizovaného zločinu. Jde v podstatě o celkem očekávatelné chování cizích lidí dle jejich vlastního naturelu a jejich vlastní nově importované cizí kultury a zvyklostí přesně podle práva Šaria, které jim něco takového umožňuje. Takže tito cizí lidé si vlastně možná ani sami neuvědomují, že by zde takto mohli spáchat něco špatného či zlého. Současně je zcela vyloučeno, aby se kdykoli (dnes či v novodobé historii) podobným způsobem chovali imigranti kamkoli přicházející z našeho domácího euroatlantického kulturního prostředí a jakékoli takové srovnávání je proto naprosto lživé a falešné (viz. např. dnešní komentář pana Jiřího Pehe - zde).

Úplně nejhorší na tom pak je, že místní policie, která byla událostem přítomná, nebyla schopná takovým útokům dvaceti až sto členných skupin těchto cizinců vůbec zabránit.

Nabízí se tedy otázka, co se bude dít, až v Německu a celé Evropě budou takových cizinců miliony a desítky milionů? Kdo bude naše ženy bránit před masovými projevy této zcela cizí importované nové "kultury" považující ženy za něco "méněcenného"? Nikdo? Budeme se zoufale dívat na jejich masové znásilňování a na to, jak si cizí lidé beztrestně berou vše, co se jim zamane? V tomto jsou tyto události nanejvýš varovné!

Podle německé ministryně pro rodinu Manuely Schwesigové „ženy nejsou lovnou zvěří a jakékoli útoky na ně nemohou být akceptovány“. Jenže když si Německo (obrazně řečeno) pozvalo spousty cizích lovců zvyklých na takový „hon na ženy“, tak se pak nesmí divit, že pak skutečně začali lovit.

Omluva něčeho takového neexistuje. Jde o bezprecedentní selhání jedné ze základních funkcí státu, kterou je - poskytnutí bezpečí vlastním obyvatelům. Na vině jsou zejména ti, kdo tento stav připustili tím, že do země vpustili statisíce cizích lidí, převážně mladých mužů, kteří mají zcela jiné návyky chování, pro které obtěžování či dokonce znásilňování žen pravděpodobně vůbec nic neznamená a něco takového považují za zcela přípustné jednání a chování.

Německo by tedy nemělo být šokováno tím, co se přihodilo (s něčím takovým musel každý se zdravým rozumem za daného stavu předem počítat), ale mělo by být šokováno tím, co způsobila jeho vlastní kancléřka pod heslem lživé a falešné humanity.

Dřívější bezpečné, spořádané, perfektní a pořádkumilovné Německo, které mohlo být vzorem pro celou Evropu, je proto dnes již bohužel minulostí.

Autor: Luděk Mazurek | úterý 5.1.2016 16:34 | karma článku: 42,64 | přečteno: 2415x