Nová imigrantská doba – „host vyhazuje hostinského“!

Do Německa přišlo za poslední rok více než 1 milion muslimských „uprchlíků“ a před nimi naopak z Německa uprchlo 138 tisíc vzdělaných a vysoce erudovaných rodilých Němců. V letošním roce by jich mělo odejít dalších cca 300 tisíc.

Asi skoro každý zná onu scénu z dnes již kultovního filmu Věry Chytilové „Děditví aneb. Kurvahošigutentag!“, kdy vrchní ostentativně a naštvaně odchází ze své restaurace, zoufale přitom mává rukama a křičí: „Nová doba! Nová doba! Host vyhazuje vrchního!“ Nová doba!“

A přesně toto se právě v přeneseném slova smyslu reálně děje v sousedním Německu. A děje se tak nejen obrazně, ale přímo doslova! Osmnáctiletý imigrantský Syřan v Německu Aras Bacho tento měsíc vyzval ve svém otevřeném dopise rodilé Němce, aby opustili Německo.

Napsal: Nechceme s vámi žít ve stejné zemi. Myslím, že byste měli z Německa odejít pryč. A vezměte si s sebou i AfD. Když vám současné Německo nevyhovuje, proč nejdete pryč? Běžte třeba do Spojených států s Donaldem Trumpem. My uprchlíci vás už tady máme skutečně dost! (zdroj – zde)

Něco neuvěřitelného? Neskutečného?

Kdepak – prostá realita a ukázka toho, jak muslimští imigranti uvažují a za koho nás, domorodé Evropany, považují. Nejsme pro ně zjevně nic jiného, než jejich novodobí otroci, od kterých si sem přišli převzít jejich peníze, majetky, domy, ženy a dívky …. prostě celou zemi a úplně všechno. Vždyť jim to takto přislíbil samotný Alláh a mají na to tedy v jejich očích přece „plné právo“ .... A pokud se nám to nelíbí, tak máme podle nich z našich vlastních zemí vypadnout !?!

Tak to tedy "No Comment"!

Mimochodem – ten příměr o vyhazování hostinského hostem tady není úplně správný. Ve skutečnosti to je totiž ještě mnohem horší. Ve skutečnosti tady totiž svého hostitele takto vyhazuje nikoli nějaký krátkodobý platící host, ale nezvaný a neplatící vetřelec, který chce jeho vlastní hospodu (tedy Německo a potažmo celou Evropu) zcela nepokrytě a jakýmikoli prostředky otevřeně zabrat jen pro sebe, a to napořád a na úkor kohokoli jiného!

A náš "milý hostinský" (jako v tom filmu pan vrchní a v naší současné realitě tedy paní Merkelová)? Ten se tomu vůbec navenek nijak nebrání, ale naopak se ještě blahosklonně tváří, že je vše v nejlepším pořádku, že tomu tak má být a že to tak chce a že něco takového je zcela v souladu s „tradicí evropského humanismu“ a kdo s tím jakkoli nesouhlasí a komu se to nelíbí, ten je naprostý „zpátečník“ ("nácek", "fašoun", apod.)!   

Co k tomu ještě víc dodat?

Myslím, že nemusíme být nějakými velkými mysliteli, abychom si jasně uvědomili, že něco takového není v souladu vůbec s ničím. A že nazvat něco takového třeba jen "bláznovstvím či bláhovostí" by bylo pouhým mělkým eufemismem skutečné doslova děsivé reality. Je to totiž  jedno z největších svinstev, jakého jsme se mohli v novodobých dějinách dožít a do kterého nejspíš bohužel ještě více zabřednou zejména naše děti!

Autor: Luděk Mazurek | pondělí 24.10.2016 15:15 | karma článku: 42,20 | přečteno: 2452x