„No Camp, Germany, Germany, Freedom!“

Kvóty pro přerozdělení imigrantů? Nesmysl – vždyť oni přece chtějí jen a pouze do Německa! Jak jim přikázat, kam jinam mají jít a zůstat tam? Německo je ústy paní Merkelové všechny pozvalo. Tak jim v tom nebraňme!

Někteří imigranti prý dokonce zahájili hladovku a budou ji držet, dokud nebudou dopraveni do jejich jediného cíle, kam byli pozváni a kde na ně čekají s náručí plnou humanity a pochopení – do Německa (zdroj – zde). Jsme (a taky Maďaři) pro ně „zlí a nelidští věznitelé“ používající údajně nepřijatelné nacistické metody z dob holokaustu a koncentračních vyhlazovacích táborů označování lidí fixem (zdroj – zde) a jsme za to kritizování OSN, lidskoprávními organizacemi, samotným Německem a Lucemburskem a Francií a kde kým. Není přitom vůbec podstatné, že jen zde takto řádně plníme dřívější dohody a mezinárodní závazky týkající se pravidel o azylu a utečencích. Německo a „vyspělý Západ“ je přece už mnohem dál a „vysoce ční jeho humanita“ nad nějaká taková pouhá dříve stanovená pravidla.

Tak dost!

Splňme (spolu s Maďarskem a Slovenskem a dalšími zeměmi) Německu jeho přání – ihned dopravme do Německa všechny ilegální imigranty, kteří to chtějí a kteří to pod hrozbou hladovek také zřejmě „z lidskoprávního hlediska oprávněně“ požadují. Přestaňme je chytat a věznit a nebraňme jim v cestě tam, kam byli budoucím hostitelem pozváni! Poskytněme jim to, co chtějí a čeho se údajně oprávněně domáhají. Na počtu nezáleží – 5, 10, 20 milionů? Přepravu přes naše území zvládneme!

Co bude pak, to není naší věcí, ale věcí Německa, OSN a Západu, kteří si to tak zřejmě přejí a vyžadují. Možná, že časem sice pak bude nutné uzavřít hranice s Německem a zrušit celou EU. To se ale nedá nic dělat. „Humanita“ a údajné právo každého člověka vybrat si svou zemi k pobytu a všestrannému zabezpečení je přece důležitější než jakákoli práva nějakých starousedlíků. No a nakonec ještě vždycky pak můžeme původním Němcům poté emigrujícím z jejich dnešní poněkud (eufemisticky řečeno) „pozměněné“ vlasti poskytnout u nás azyl. Možná by to pro ně a pro všechny bylo řešením.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Luděk Mazurek | pátek 4.9.2015 13:10 | karma článku: 39,98 | přečteno: 2162x