Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Německo opovrhuje současnými obyvateli Evropy?

Německo nás nepřestává udivovat svým současným přístupem k celoevropské imigrantské krizi. Skoro to vypadá, jakoby současnými ne-německými obyvateli Evropy doslova opovrhovalo. Považuje je totiž po imigrantech až za druhořadé.

Německá kancléřka se dal nově slyšet s tím, že „Německo je soucitné a nedovolí, aby tady uprchlíky vítala nenávistná hesla a křiklouni posilnění alkoholem. Německo proto bude členským státem odpovědným za vyřízení jejich žádostí o azyl a Německá vláda a jednotlivé spolkové země se rozhodly, že do válečné Sýrie lidé vyhoštěni nebudou.“ Zdroj – zde.

Z toho je zřejmé, že se jedná o čistý německý „bianko šek“ a otevřenou pozvánku pro miliony Syřanů (a možná i dalších imigrantů odjinud) k cestě do Německa, kde budou úplně všichni za všech okolností a bez výjimky dobře zaopatřeni. Německo se ve svých vlastních dějinách takto potácí od zdi ke zdi - od někdejšího uzavřeného hitlerovského nacismu k současnému bezbřehému zcela otevřenému multikulturalismu a falešnému humanismu. Výsledkem pak je, že v obou případech naprosto bezohledně opovrhuje ostatními obyvateli Evropy.

Němci zřejmě mají takový strach z toho, aby jim někdo nepřipomněl jejich historickou nacistickou dějinnou zátěž, že jsou dnes schopni konat naprosto absurdní věci zcela opačného extrému. Jak jinak si totiž lze vyložit novou německou azylovou politiku, kdy se Německo zjevně rozhodlo upřednostnit a zaopatřit úplně všechny ilegální imigranty ze Sýrie způsobem, o jakém se místním lidem v řadě zemí EU může jen zdát. Tito ilegální imigranti valící se do Německa (jen letos to nejspíš bude v téměř milionovém počtu) zde tedy takto bez výjimky získají bezpracné zaopatření v takovém rozsahu a výši čistého „kapesného“, že ve srovnání třeba s mnohými našimi občany se pak v Německu v průměru budou mít doslova královsky. Naprosto cizím lidem, kteří ilegálně vnikli nebo si vynutili vstup do EU tedy Německo dává přednost před ostatními stávajícími občany EU a je jim zdá se úplně jedno, co tím způsobuje! A mimo jiné je také skutečností, že do Německa se Syřané a ostatní imigranti (kteří se za Syřany budou "prohlašovat") dostávají přes území ostatních států EU včetně České republiky.

Spolková kancléřka tomu všemu navíc ještě nasadila korunu. Prosazuje totiž sjednocení standardů pro uprchlíky v celé EU na jejich ubytování a zdravotní péči (zdroj – zde). Přitom si asi vůbec neuvědomuje nebo nechce uvědomit, že v celé EU existují velmi rozdílné životní a sociální podmínky desítek milionů jejích stávajících obyvatel a že tedy něco takového je proto absolutně nemyslitelné! Například mezi námi a Německem je propastný rozdíl ve výši důchodů, sociálních dávek i platů. Pokud by za takové situace měly být standardy zabezpečení imigrantů sjednoceny, znamenalo by to, že by se cizí imigranti na našem území, při jejich „sjednoceném standardním všeobecném zaopatření“ jaké prosazuje Německo, pak měli zcela bezpracně mnohem líp, než naši lidé, kteří celý život pracují. To je něco naprosto nepřijatelného. Přesto z pohledu Německa zřejmě docela klidně možného, protože tento problém se Německa samotného netýká. Přesto i o této věci Německo dnes rozhoduje a chce takové imigrantské, ovšem pro miliony stávajících ne-německých obyvatel EU diskriminační, standardy prosadit.

V takovém případě a za takových okolností nevidím důvod, proč máme vůbec v EU řízené takto bezohledným Německem zůstávat, dívat se nečinně na něco takového a trpět takový pro nás ponižující přístup a další nepřijatelný Německý diktát.

Autor: Luděk Mazurek | úterý 25.8.2015 18:01 | karma článku: 41,37 | přečteno: 1994x
  • Další články autora

Luděk Mazurek

Můžeme být na našeho nového prezidenta hrdí a pyšní?

Přímá volba prezidenta se více či méně dotýká úplně každého z nás. Vypadá to v této souvislosti v poslední době tak, že jsme zemí se spoustou lidí plných nespokojenosti, lidí se smíšenými pocity studu, odporu, zloby i nenávisti.

26.1.2023 v 11:38 | Karma: 7,69 | Přečteno: 103x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Veřejná novinářská štvanice, kriminalizace a ostouzení lidí jako v komunismu 50. let!

Právo demonstrovat a vyjadřovat veřejně své názory patří neoddělitelně k demokracii. Avšak kriminalizování a veřejné ostouzení demonstrujících lidí s otevřenou výzvou k jejich zavírání - to patří do fašismu a komunismu!

28.9.2022 v 20:33 | Karma: 44,28 | Přečteno: 2466x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Ústava a Listina základních lidských práv a svobod je u nás pro vybrané lidi cárem papíru

Pokud by mně někdo před 30 lety řekl, že se k nám beztrestně vrátí bezpráví a praktiky komunismu 50. let minulého století a že pro vybrané nadřazené lidi se stane naše Ústava a Listina pouhým cárem papíru, tak bych tomu nevěřil.

5.4.2022 v 11:05 | Karma: 40,17 | Přečteno: 1689x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Kde byla BIS před 7 lety?!

Podle slov premiéra Babiše naše BIS odvedla vynikající práci, když dnes po 7 letech odhalila děsivou pravdu - výbuchy muničních skladů ve Vrběticích mají na svědomí ruští agenti a jde tedy o akt mezinárodního terorismu a války!

18.4.2021 v 9:23 | Karma: 39,55 | Přečteno: 1651x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Blokování účtů na veřejných serverech a cenzura.

Dne 16.12.2020 jsem na svém zdejším blogu napsal článek s názvem "Jsme znovu před rokem 1989? Kde je svoboda a demokracie, po které jsme tehdy volali?", ve kterém jsem popisoval současnou tvrdou cenzuru na Novinkách.cz.

17.1.2021 v 9:52 | Karma: 39,62 | Přečteno: 1388x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Silné bouřky zasáhly Česko, v Praze průtrž zatopila ulice a omezila dopravu

27. června 2024  11:22,  aktualizováno  18:29

Přímý přenos Na Česko během odpoledne udeřily silné bouřky. Postupovaly od jihozápadu ke středním Čechám. Kolem...

Rychlík z Prahy narazil na Slovensku do autobusu, zemřelo sedm lidí

27. června 2024  18:35,  aktualizováno  28.6 10:48

Sedm lidí zemřelo a pět dalších se zranilo při srážce rychlíku s autobusem na jihu Slovenska. Vlak...

Hrůza, závory se zvedly, říká svědkyně. Vlak jel po zavřené koleji, uvedl ministr

28. června 2024  11:21,  aktualizováno  15:52

Rychlík z Prahy, který se ve čtvrtek srazil na Slovensku s autobusem, jel po koleji, jež byla pro...

Oběť jsem já, hájí se cyklista, po jehož útoku zemřela řidička

26. června 2024  11:43,  aktualizováno  12:52

Řidička, která po konfliktu s cyklistou Václavem Socherem před dvěma lety zemřela v nemocnici, si...

VIDEO: Výbuch poničil dům, je prakticky na odpis. Na vině může být fotovoltaika

25. června 2024  16:47,  aktualizováno  21:41

V Šonově na Náchodsku zasahovali hasiči u výbuchu v domě. „Pravděpodobná příčina výbuchu je...

KOMENTÁŘ: Bagration. Operace, která odstartovala průlom východní fronty

30. června 2024

Premium V červnu 1944 se Spojenci vylodili v Normandii, zatímco na východní frontě ve stejné době probíhala...

600 °C a mix jedovatých látek. Proč prudce přibývá požárů solárních panelů

30. června 2024

Premium V úterý hasiči zasahovali u výbuchu rodinného domu v Šonově na Náchodsku. Pravděpodobná příčina?...

Jako mravenci. Hrůza na mostě korunovala americký úprk z Pchjongjangu

30. června 2024

Seriál Korejskou válku dnes vnímáme především jako pozadí pro vtípky vypečených doktorů ze seriálu...

Na Plzeňsku u Seče se srazila auta, jeden řidič zemřel. Havarovalo se i jinde

29. června 2024  19:28,  aktualizováno  21:37

Smrtí jednoho z řidičů skončila sobotu odpoledne nehoda u Seče na jižním Plzeňsku. Na silnici první...

  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2268x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik