Mají snad muslimové nějakou právní imunitu? Zajisté ne – zavřete ho, až zčerná!

Hlavní dánský imám Usáma El-Saadi je po imámovi z Kolína nad Rýnem dalším muslimským nejvyšším tzv. „duchovním“, který nám Evropanům jasně veřejně vzkázal, že musíme přijmout novou islámskou kulturu!

Imám se sice přímo obrátil na dánskou vládu, ale nepřímo oslovil všechny Evropany, a tedy i nás. Proto věc budu posuzovat také z pohledu našeho práva. Podle výše jmenovaného imáma prý musíme „respektovat muslimskou kulturu imigrantů a smířit se s tím, že si imigranti na území Evropské unie i násilně berou za manželky nezletilé dívky ve věku již od jejich 11ti let“ (zdroj – zde).

Nejde takto vůbec o ojedinělé případy (jen v článku se uvádí pro Dánsko 27 zjištěných případů a v Norsku 61). Prý je to běžná „kultura“ muslimských imigrantů a my Evropané to musíme přijmout. Imám vysvětluje, že nikoho z muslimů nezajímá (ptá se řečnicky „koho zajímá?“), že takové dívky doposud nepřekročily práh zletilosti a že jsou podle evropského práva doposud dětmi. Je mu přitom úplně jedno, že tím veřejně podněcuje k trestným činům a sám se tím trestného činu dopouští.

To vše tento imám prohlásil v reakci na oprávněnou snahu dánského ministra pro integraci Ingera Stojberga, který těmto praktikám chce zamezit a oddělovat proto v uprchlických táborech mladé nezletilé dívky od mnohem straších mužů.

Jde tady o naprosto zásadní věc!

Imámovi na jeho řečnickou otázku (a všem muslimům) je třeba jasně odpovědět, že jsme to my, civilizovaní Evropané, koho velmi zajímá, zda jsou dívky vstupující do manželství zletilé či nikoli. A máme na to také platné zákony, od kterých jen pro nějaké cizí „kulturní zvyklosti“ imigrantů v žádném případě nehodláme ustupovat!

Naopak - kdo nehodlá tyto naše zákony repektovat, nemusí a neměl by tady vůbec být!

Pokud naše zákony totiž někdo respektovat nehodlá a dokonce pokud přímo veřejně vyzývá k jejich nerespektování, dopouští se tím sám trestného činu (u nás by to byl např. trestný čin podněcování k trestnému činu dle ust. § 364, schvalování trestného činu dle ust. § 365 či nepřekažení trestného činu dle ust. § 367 Trestního zákona) a patří před soud a do vězení!

Naše nezletilé dívky jsou a budou pod zákonem chráněny a totéž musí platit i o všech jakýchkoli nezletilých dívkách, které k nám do civlizované Evropy odkudkoli imigrují, nehledě na jakékoli údajné „kulturní zvyklosti“ zemí, odkud přicházejí.

Tedy ne, že my (podle imáma) budeme muset přijmout novou islámskou kulturu, ale to muslimové budou tady u nás muset bezpodmínečně respektovat naše právo a naše pravidla a zvyklosti! V opačném případě nechť okamžitě opustí území Evropské unie a navrátí se tam, kde zneužívání nezletilých dívek není trestným činem.

A pokud by si snad někdo myslel, že tyto odporné praktiky a cizí importované tzv. „kulturní zvyklosti“ (ve skutečnosti nic než obyčejné středověké svinstvo) by bylo možné aplikovat pouze na muslimskou komunitu pobývající v Evropě, tak to ani omylem. Něco takového absolutně není možné. Nelze vůbec připustit jakýkoli dvojí právní metr na různé lidi v jednom státě podle jejich náboženského vyznání a jejich údajných „kulturních zvyklostí“. Nebo snad chceme, aby si u nás dospělí muslimové násilím a beztrestně brali i naše nezletilé dívky s tím, „že pro ně chtějí jen to nejlepší“?!

Na tomto vyhroceném případu je zcela zřejmé, že v současné imigrantské krizi se skutečně začíná lámat chleba. A každý z nás si může vybrat, na které straně stojí a co hájí. V každém případě platí, že kdo se zlu neprotiví, sám se ho dopouští. A na tom žádná falešná humanita, lživá politická korektnost či multikulturní nerealistické blouznění nemůže nic změnit.

Autor: Luděk Mazurek | čtvrtek 18.2.2016 13:52 | karma článku: 43,47 | přečteno: 2655x