Desatero největších slunečních imigračních kameňáků

Jsou spousty nejrůznějších výroků z opačné strany názorového spektra než slavná „masokostní moučka“ pana Konvičky. A zdravý rozum se před nimi krčí někde v koutku a má strach jen pípnout. Nakonec, posuďte sami tento malý výběr:

1. „Nestrašte pořád nějakými muslimskými imigrantskými hordami, když u nás žádné nejsou!“

Nesmělé pípnutí zdravého rozumu: A když bude 50 muslimů loupit a znásilňovat u sousedů, taky se nebudete ničeho bát a budete nad věcí s tím, že přece u vás ještě nejsou?

2. „Více než imigrace milionů muslimů se bojím "zhnědnutí" naší společnosti a nástupu fašismu!“

Nesmělé pípnutí zdravého rozumu: A nemyslíte si, že naše společnost prostě a jednoduše "fašisticky zhnědnout" časově vůbec ani nestihne, když i teď v zimě se do Evropy valí tisíce muslimských imigrantů denně, nemluvě o nastávajícím jaru a létu?

3. „Nevinné sexuální „laškování“ mladých muslimských imigrantů s evropskými ženami na veřejnosti je jejich přirozeným a pochopitelným mužským pudem!“

Nesmělé pípnutí zdravého rozumu: A nepomohla by jim v takovém případě nějaká nafukovací Anča někde na ubytovnách?

4. „Evropa demograficky stárne a vymírá a naší jedinou šancí na záchranu jsou miliony mladých muslimských mužů!“

Nesmělé pípnutí zdravého rozumu: A koho tady asi tak budou ti muslimští mladí muži "záchranně demograficky" oplodňovat, když mladých žen je v Evropě už dnes málo i pro naše mladé muže?

5.  „Muslimští imigranti jsou naší šancí pro budoucnost a my ji musíme využít!“

Nesmělé pípnutí zdravého rozumu: A nebylo by lepší raději zůstat naživu a bez větších obav pokračovat v nadávání na naši současnou svobodu a demokracii?

6. „To, že imigranti nemají žádné doklady, vůbec nevadí – jsou to přece hlavně lidé!“

Nesmělé pípnutí zdravého rozumu: A co když se ti lidé začnou na veřejnosti chovat jako zvířata, masově loupit, znásilňovat a vraždit a my pak nebudeme vůbec vědět, koho vlastně máme vyhostit?

7. „Jako národ na sebe nemůžeme být hrdí, protože se chováme jako hysteričtí fakani!“

Nesmělé pípnutí zdravého rozumu: A co by bylo k hrdosti na tom, pokud bychom na úkor našich potřebných lidí (důchodců, bezdomovců, nemocných, zdravotně postižených a hendikepovaných) naopak zaopatřili statisíce a miliony mladých zdravých muslimských můžů a dále na ně otročili, zatímco oni by nemuseli vůbec pracovat a ve svém volném čase by tady jen oplodňovali naše ženy a chodili do bazénů a vířivek?

8. „Tato země patří všem, imigranti vítejte, náckové odejděte!“

Nesmělé pípnutí zdravého rozumu: A kdo tady zůstane, bude pracovat a péct chleba a rohlíky, když většina původních obyvatel (označených za "nácky") odejde?

9. „Máme na to přijmout 1 milion imigrantů!“

Nesmělé pípnutí zdravého rozumu: Nikdo to sice zatím přesně neurčil, ale pozemky a panství pana knížete Schwarzenberga tolik lidí pravděpodobně přece jen nepojmou.

10.  „Je jen na nás, jak zvládneme vytvořit podmínky pro co nejlepší a bezproblémovou integraci imigrantů do naší společnosti!“

Nesmělé pípnutí zdravého rozumu: A zeptal se někdo těch imigrantů, jestli jim k takové bezproblémové integraci bude stačit rodinný dům s bazénem a kapesné 2000 Euro měsíčně někde na venkově nebo budou vyžadovat ubytování v centru Prahy a v docházkové vzdálenosti mešitu?

(Přeji hezký a naprosto politicky nekorektní den!)

Autor: Luděk Mazurek | neděle 17.1.2016 16:42 | karma článku: 44,12 | přečteno: 1647x