Brežněv na nás kdysi pro neposlušnost poslal tanky.

Dnes jsme opět „neposlušní“, protože odmítáme Eurounijní nařizované imigrantské kvóty. Co na nás pro změnu pošle paní Merkelová, pan Juncker a další evropští vůdci a novodobí „Stalinisté“?

Kdysi jsme byli součástí tzv. „socialistického tábora“ v čele se Sovětským svazem. V roce 1968 jsme se chtěli vydat odlišnou vlastní cestou a pokusit se vybudovat „socialismus s lidskou tváří“. To jsme si dovolili moc! Moskevský šéf Brežněv na nás poslal tanky, které naši „vzpurnost“ rozdrtily svými pásy a nastalo u nás období tzv. „normalizace“. Naši vlastní lidé (místní kolaboranti) pak začali ostatní přesvědčovat, že „sluníčko je černý čtvereček“ a kdo si byť jen pomyslí něco jiného, tak je nebezpečný a podvratný živel a je ho třeba zničit i s celou jeho rodinou.

Dnes jsme součástí tzv. „demokratického tábora“ v podobě EU v čele s Německem a nastrčeným Bruselem. Nechceme si nechat vnutit šéfem vládnoucí Evropské komise panem Junckerem vypočítané (zřejmě ten pán si na nějaké své kapesní kalkulačce vypočítal poměry mezi počty obyvatel jednotlivých zemí EU a vyšly mu z toho jakési kvóty pro přijímání imigrantů v procentech) doslova Stalinské (protože se takto jedná o povinné přesuny lidí mezi zeměmi, které naposledy prováděl Stalin) povinné kvóty pro přijímání a zaopatřování cizích ilegálních a převážně jen ekonomických imigrantů valících se ve statisícových počtech volně do Evropy. To jsme si zase jednou znovu dovolili moc!

Protože jak známo, historie se opakuje, co máme dnes dál očekávat? Jak bude naše současná neposlušnost mocnými novými šéfy „ztrestána“?! Co příjde?

Tanky už známe. Navíc nějaké ty kolony US Army se u nás již beztak čas od času volně prohánějí, takže to nás asi moc nerozhází. Nějaké to „humanitární bombardování“ asi v úvahu nepřipadá, protože to by po zkušenostech se Srbskem nevypadalo dobře a někdo by mohl ve světě proti tomu hloupě protestovat. Takže co je dnes takové „moderní a pokrokové“ řešení? Ano, už to i zaznělo – ekonomické a obchodní sankce! Neposlušné vzpurníky je třeba „vyhladovět“, dokud se nepodvolí! Takže dokud se tomu nesmyslu z kapesní kalkulačky pana Junckera nepodvolíme, zvažuje se, že prý nebudeme dostávat žádné Eurounijní dotace, protože si je pro svou neposlušnost nezasloužíme. A k tomu se možná ještě zavede nějaký ten zvláštní Eurounijní poplatek na imigranty v jiných zemích (něco jako "výkupné"). Nejsme jinak povinně „solidární“! Ano, to je to správné „demokratické“ řešení a má i své nesporné výhody pro zbytek „demokratického tábora“ – celé EU zbude více peněz na financování nákladného (zdroj – zde) pobytu cizích imigrantů. A ti vzpurní xenofobní Češi a Slováci a Poláci a další, ať klidně zatím třeba zdechnou.

Ale toho se nebojme, protože naši vlastní novodobí kolaboranti a „normalizátoři“ si už zajisté také brousí zuby a znovu cítí svou příležitost dostat se za každou cenu na výsluní. Historie se přece opakuje ….

Autor: Luděk Mazurek | čtvrtek 10.9.2015 16:24 | karma článku: 31,76 | přečteno: 750x