Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

Rode_orm

17. 6. 2008 17:31
snad jste mela jen smulu

Ja na Tunis nedam dopustit, je to krasna zeme s milymi lidmi. A ze by mne nekdo nekam tahal, nebo nenechal projit jsem take nezazila. A to mam dlouhe blond vlasy. Jenze jsem se tam pohybovala vetsinou s mistnimi a nosim zasadne dlouhe sukne. A take nejezdim s ceskou cestovkou do radoby trihvezdickovych hotelu, nybrz na vlastni pest, nebo z Nemecka. Asi jste mela jen smulu a dostala se do toho nejhorsiho letoviska, kam jezdi turiste promenadujici se na ulici v plavkach. I mi v Evrope studujici kamaradi se na ne pak divaji jako na prostitutky, ke kterym si lze dovolit vse. Zajedte si priste nekam jinam, treba do pouste, nebo navstivte berberskou vesnicku. Urcite budete nadsena.

0 0
možnosti
LV

Lucie Vojtková

17. 6. 2008 20:18
Re: snad jste mela jen smulu

Dobrý večer, něco na tom určitě bude, je pravda, že dlouhé sukně tam turistky nenosily. :-)

Ale třeba po mé zkušenosti z Mexika, kde jsem naopak na radu přítele chodila v kalhotách a ostatní ženy v šortkách, se mi to zdálo být normální. Těch aspektů je víc, třeba i cestovka..., prostě i cestováním se člověk učí. Přeji hezký den. :-)

0 0
možnosti
LM

xluke

17. 6. 2008 15:43
Vrele domorucuji

http://www.tripadvisor.com/

Doctete se tam nazory lidi co uz byli na miste kam se chystate a uvidite jejich fotky.

0 0
možnosti
LV

Lucie Vojtková

17. 6. 2008 15:47
Re: Vrele domorucuji

Díky, podívám se. Příjemný den. :-)

0 0
možnosti
LON

L.O.N.

17. 6. 2008 15:23
Nejen pláže

To je těžké, když chci na pěknou pláž a dobré služby, nevybírám Tunisko. Ale Tunisko je koloseum v El Jem, poušť a treky na velbloudech po ní, troglodyti v Matmatě (pamatujete Hvězdné války? - ty se tu točily, ostatně uprostřed Sahary stojí dosud kulisy a běžně se k niím jezdí), Kartágo, Sidi bou Said (Angelika a Sultán), oázy Chebika a Tamarza (Anglický pacient) a mnoho dalšího, co určitě stojí za vidění.

0 0
možnosti
LV

Lucie Vojtková

17. 6. 2008 15:38
Re: Nejen pláže

To jistě, ale mně šlo především o pobytový zájezd. Filmy, o kterých píšete, znám, líbil se mi z nich ale jen Anglický pacient (to jen na okraj). Asi Tunis prostě není můj šálek čaje.

0 0
možnosti
JN

palok59

17. 6. 2008 15:20
Tunis

byl jsem v Tunisu šestkrát, pokaždé v jiném hotelu. Nikdy, opakuji nikdy jsem neměl nejmenší problém s kvalitou ubytování a už vůbec ne stravování. Klidně si můžete myslet, že mám asi menší nároky. Ovšem moje poznatky byly totožné i s ostatními účastníky zájezdu. Připouštím, že se Vámi popisovaný exces může stát, ovšem v žádném případě nelze zevšeobecňovat. Na svých dovolených jsem se setkal s neuvěřitelným počtem lidí, kteří tam byli poněkolikáté. Jestli máte vizi, že v českém hotelu je kuchyně o mnoho lepší, tak Vám přeji, aby Vám to vydrželo. On je problém spíš v tom, že před dovolenou škudlíme každou korunu, ovšem na dovolené vyžadujeme naprosto perfektní a dokonalé služby.

0 0
možnosti
LV

Lucie Vojtková

17. 6. 2008 15:44
Re: Tunis

No problém s ubytováním jsem také neměla, ale o stravě musím říci, že byla nechutná. A jinak já před dovolenou rozhodně neškudlím, také jsem nepsala nic o české kuchyni, zažila jsem jich opravdu hodně. Já vyžaduji perfektní služby kdekoli. I u nás, i jinde. Ani nechci zevšeobecňovat, nejspíš jsme měli smůlu, to se stává. Ale tím pro mne Tunis skončil. Jinak díky za příspěvek a přeji hezký den (letos nám dovolená určitě vyjde).

0 0
možnosti
AR

arnie_rimmer

17. 6. 2008 15:06
měla jste líp vybírat

"zajásala jsem nad fotografiemi z katalogů, nad vyprávěním agentů cestovní kanceláře" - to je ovšem vaše chyba...my když jsme plánovali dovolenou v Tunisu nejvíce času jsme strávili vyhledávánám recenzí a ohlasů na konkrétní místo, hotel...výsledkem byla báječná dovolená k naší plné spokojenosti

0 0
možnosti
LV

Lucie Vojtková

17. 6. 2008 15:46
Re: měla jste líp vybírat

Naprosto souhlasím. Byla to naše chyba. Proto také o tom píšu, třeba to někomu pomůže jako odstrašující příklad.

Hezký den.

0 0
možnosti
I

impresax

17. 6. 2008 14:23
Nový Zéland

Vim, že to je možná trochu mimo téma, ale zkuste Novej Zéland V ... Je to fakt ráj.

Škoda, že se mi tam nepovedlo jít na ragby v podání "All Blacks". Z tý "Haky" mi vždycky běhá mráz po zádech...

Je to prostě ráj na zemi V

0 0
možnosti
LV

Lucie Vojtková

17. 6. 2008 14:49
Re: Nový Zéland

Díky za tip. Je fakt, Nový Zéland - o tom jsem už i přemýšlela, ale nikdy nedotáhla do konce. Ale věřím, že to tam je úžasné. Takže příští rok určitě, pokud se nedohodneme už letos (Řecko ještě rezervované nemáme). Přeji hezký den.:-)

0 0
možnosti
JM

Hucul

17. 6. 2008 14:18
Tunis...

Ulice plne natazenych rukou. Budto chteji prachy, nebo hezkou belosku drapnou a nekam zatahnou. Nekdy to je oboji zaroven, drapnuti a zatazeni je nasledovano nabidkou prodejneho sexu. Lacine tretky a mizerne jidlo, voda predrazena. Kdyz se cloveku udela zle, mistni gentlemani vydrzi desitky minut ze stinu sproste pokrikovat na zemdlele telo lezici na zemi 20 metru od nich. V ulicich se valeji chciple kocky, proc by je nekdo krmil ci ockoval, kdyz nemaji dusi?

0 0
možnosti
LV

Lucie Vojtková

17. 6. 2008 14:53
Re: Tunis...

Tak přesně tohle už jsem do článku nepsala, nebylo taky moc místa. Nejhorší jsou ti žebráci, člověk nesmí mít na sobě nic zlatého, nebo pořádnou ochranku s sebou. A večer nesmí sama žena vyjít na ulici, to v žádném případě. Naprosto souhlasím. Ani suvenýry jsem si nepřivezla, opravdu samé tretky, prostě špína, špína....  Hezký den a dík za příspěvek. :-)

0 0
možnosti
HK

tnx

17. 6. 2008 13:30
No vidite

A my jsme pri srovnani dovolene v Recku a v Tunisu znovu vyrazili do Tunisu. Hold nekdy ma clovek stesti a nekdy smulu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3701x
Nadbytek neznamená bohatství