Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Lucko, dal jsem vám s chutí karmu. Jsem z dlouhověké rodiny a mtka bude v lednu slavit 94! Co by dala za padesátku? Jsem její nejmladší dítě, které měla dost po třicíctce. A víte co já vím? Zdravých pade lepší nezdravých třiceti! Znám kluka a holku, oba 18 a oba mají transplantované ledviny.... A jak říkavála moje babička (umřela v 93): Zdravý má tisíc přání, nemocný jen jedno. Tak ať těch přání máte tisíce!

3 0
možnosti
Foto

Milý Luďku, moc Vám děkuju za krásný příspěvek!...a máte úplnou pravdu, zdraví je nejdůležitější!....Také Vám ze srdce přeju, ať jste zdráv a plníte si těch tisíc jiných přání!! Lucka:-)

1 0
možnosti
Foto

Darovat Vám to fakt nemůžeme. Nezbývá, než jet plnou rychlostí a na nic se neohlížet. Jaké destinace Vás ještě lákají? Mě Samoa, Gambie, Martinique, Koh Chang, Siargao ...

0 0
možnosti
Foto

Moc děkuju za příspěvek. Momentálně by mi ke štěstí stačilo strávit alespoň týden někde kde je klid, slunce, blízko moře, pěkná příroda, dobré jídlo a fajn domorodci...:-).

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 22,16
  • Průměrná čtenost 1294x
Snažím se přežít život s humorem...V tom příštím bych nejraději byla rentierka, testerka postelových matrací a dovolenkových destinací, degustátorka šampaňského a všeho francouzského...Ideálně vše v jednom.:-)...Mám ráda neobyčejně obyčejné lidi a jejich příběhy...

Seznam rubrik