Klokánek - a co když je to upečeno předem?

Předesílám, že tato myšlenka další možné konspirace je pouhým rýpnutím pod žebro občana čtenáře...ale co když se skutečně jedná o cílenou likvidaci Klokánku?

Nebudu omílat stokrát omleté. Je navýsost jasné, že našim politickým elitám, které - jak to jen sofistikovaně označit - ehm, "připrdávají" do taktu bruselskému orchestru, je naprosto šumafuk osud nějakých dětí s pošramoceným startem do života. A je úplně jedno, že jsou to děti stejného etnika, stejného národa. Kabát je v tomhle případě bližší než košile, když to EU vrchnost nařídila. Však ona se neplnoletá nezletilá košile už nějak protluče.... A právě tady mne napadá, v dávné souvislosti s propíranou problematikou dětí českých rodičů v zahraničí, nepřispěchají-li nakonec na pomoc v tísni nějaké ty různé skandinávské agentury, zabývající se adopcí dětí s krásnýma modrýma očima a nordickým nádechem vlasů?

Víte, že by mne to ani nepřekvapilo? Klokánek a jeho vedení znemožněno, jeho idea pošlapána. Teď mu ještě nepřidalo na popularitě, že se ho zastal sám prezident. Takovou stigmatizaci by tato instituce také nemusela unést, mohla by být rozprášena ve vší tichosti, aby následně ve jménu  naprosto nezištné bratrské sluníčkové pomoci v rámci unie, projel slavobránou rytíř v lesklé zbroji pocházející ze zasněných ledových fjordů. Nakonec bychom mu s povděkem mohli líbat kotníky, že se ujme našich dětí a poskytne jim útočiště, když tady pár pitomesků neumělo hospodařit a uvrhlo děti do hmotné nejistoty. Populace nordických rysů a předků směrem ku severu houfně vymírá, jistě by vzali zavděk i lehce pomíchanou středoevropskou krví. Než je definitivně přerodí burka. A ty naše elity by rytíři děkovně poklepávaly na rameno, vždyť bezcenné české robě se dostane bez práce a námahy do země s nejvyšší životní úrovní na světě! Budeme jim děkovat a ne se bránit. Nám tady zatím v kolébkách pokvetou malí Mohamedánkové a úspěšně budou atakovat přední místa žebříčku nejpoužívanějších českých jmen.

Možná, že je to idea přitažená za vlasy, ale jako dobrý kriminalista se snaží uvažovat stejně jako masový vrah, aby pak mohl v předstihu lépe číst jeho záměr, tak i my bychom si měli umět připustit jakoukoli absurditu v rámci šachů EU. Ono to totiž směrnicí o zakřivení okurek ani zdaleka nezačalo. A jak je zjevné, na rozdíl od našich východních sousedů (kterými mnoho z nás často dosti opovrhovalo - co si budeme povídat), my, ústy našich zastupitelů, neumíme říci asertivní NE.

Autor: Lucie Paseková | sobota 1.8.2015 9:12 | karma článku: 38,18 | přečteno: 3690x
  • Další články autora

Lucie Paseková

Proč vyhrál?

9.11.2016 v 11:26 | Karma: 41,28

Lucie Paseková

Nejsem matkou, protože nechci!

20.10.2016 v 17:17 | Karma: 40,36