Jak ve mně vědci z Ameriky objevili touhu po stresu

Velmi krátké(sexistické?)úsměvné zamyšlení.Není stres jako stres. Krása je všude kolem, jen se rozhlédnout.

Tak dnes jsem se dočetla v nějakém článku o tom, že krásné ženy jsou pro muže stresující a mohla by je z té krásy klepnout pepka. No, já osobně si myslím, že je to i naopak. Ženy také mají slabost pro krásné muže, jenže klepnout pepka je může z mužů, co jí dělají starosti, než z těch co jí vzrušují.  Nehledě na to, že klepnout může i děti ze svých rodičů a rodiče ze svých dětí, to je někdy stresu…

Takže muži by se měli vyhýbat krásným ženám ve jménu svého zdraví.? No z Ameriky přijdou vždy tak zajímavé objevy! Muži by se ženám možná měli vyhýbat!! Co když potkají nějakou hóóódně zanedbanou a ještě k tomu za tmy… To je pak pepka na cestě raz dva.  Opravdu vědci v Americe dostávají zaplaceno za tak vskutku veliké objevy?

Pravda je, že v Americe, muž dveře ženě nepodrží, aby se pak nepotkali u soudu za obtěžování. Buď sexuální, nebo za ponížení, protože ona je přeci taková osobnost, že si dveře podrží sama. Tam asi může být veliký stres potkat krásnou ženu. Muž si ji všimne, a dělá, že ji nevidí. Nesmí dát najevo, že se mu líbí, copak ona je nějaký objekt sexuální touhy? Neměl by se jí dvořit příliš, co kdyby se to dotklo její osobnosti. Pohladit ji něžně po ruce, to hraničí se žalobou. To je stresu na jednoho. Tak se na to raději vykašlou. Ať se dostávají ženy do kabátu třeba 10 minut, a dveře jim přivřou prsty a židli si snad taky posunou sami. Těžké tašky? No snad mají dvě ruce, tak to zvládnou, ještě by mě zažalovala, že ji podceňuji. Omlouvám se Americkým vědcům, v jejich zemi je asi opravdu lepší se (nejen) krásným ženám vyhýbat, mohlo by je to stresovat. (Myšleno s nadsázkou, hrozilo by vymření).

Jistě vědci měli na mysli jiné stresy u mužů, když vidí krásnou ženu, (jako rozklepaná kolena)ale co, necháme to na nich, však oni to zvládnou, no ne? Jak by bylo na světě smutno, bez trochy toho stresu...

 Stres je všude kolem, tak proč ne trocha stresu z krásy? Jen ať je. Nejen pro muže. I my ženy se rády někdy stresujeme…Tak hurá do stresu.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lucie Michalová | středa 22.3.2017 14:14 | karma článku: 12,60 | přečteno: 373x
  • Další články autora

Lucie Michalová

Nechtěné dítě

30.4.2024 v 8:43 | Karma: 6,31

Lucie Michalová

Poznáte tyto verše

25.4.2024 v 10:51 | Karma: 6,98

Lucie Michalová

Posmrtný život

20.2.2024 v 13:09 | Karma: 13,12

Lucie Michalová

Budíček

18.2.2024 v 0:40 | Karma: 7,74

Lucie Michalová

Láska první a na celý život

15.2.2024 v 18:15 | Karma: 9,09