Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Poslové temnoty

Díky nekontrolovatelné vlně imigrace se častěji než dříve v zemích Evropské Unie objevují černé vlajky Islámského Státu. Muslimové obtěžují ženy, jsou oplzlí a ženy v džínách nahlas nazývají prostitutkami...

... muslimové tvoří nové a nové skupiny žádající šari'a pro Evropu, Německo má nejpočetnější Evropskou komunitu saláfistů (nejzpátečničtější forma sunnitského islámu), ruší slavnosti, festivaly, protože existuje riziko teroristického útoku, kterým by muslimové mohli kulturně obohatit Německou společnost. Vítejte v ráji kultu multikulturalismu, kde se socialismus skrývá za svobodu.

Podle samotných džihádistů se do Evropy podařilo mezi uprchlíky propašovat 4.000 bojovníků Islámského Státu. Německo tvrdí, že je to nepravděpodobné a kdo je k imigrantům přece jen opatrný, toho už rovnou vydírá dotacemi. Tedy svoboda v EU je možná pouze tehdy, pokud stoprocentně souhlasíte s Německem. Pokud se vyjádříte jinak, dostanete za uši.

Jen připomínám, že se ve světě událo nemálo nepravděpodobností, které ovlivnily dějiny. Ještě začátkem srpna 1683 bylo nepravděpodobné, že by se Osmanská říše pokusila dobýt Vídeň.

Velmi nepravděpodobné (pro někoho) bylo, že by vojenské manévry v Bosně roku 1914 spustily celosvětový konflikt.

Ještě nepravděpodobnější bylo, že by nacisté po ,,Mnichově" (30.9. 1938) vtrhli do zmrzačených ostatků Československé republiky.

Nepravděpodobná byla před rokem 68 vojenská okupace ČSSR spojenými vojsky Varšavské smlouvy ,,přítelem nejvěrnějším", na žádost Bil'aka s Husákem.

Nepravděpodobný byl ještě v roce 2003 chaos a násilí na Blízkém Východě.

V roce 2011 bylo nepravděpodobne, že by se v Libyi objevilo bezvládí po svržení Kaddáfího, všichni čekali nastolení pohodového režimu (páně Schwarzenberg tehdy plesal nad úsvitem demokracie v Libyjské zemi).

Kupodivu se právě ony nepravděpodobnosti staly a právě kvůli své neočekávanosti  měly takový význam. Nikdo se totiž neobtěžoval tím, že by jim přikládal nějakou váhu. Vždyť to bylo nepravděpodobné. Proto byla Vídeň zachráněna doslova za "pět dvanáct", proto byla 1. Světová tak ničivá, proto nás ,,Spojenci" prodali v Mnichově ve jménu "míru za každou cenu", proto jsme zůstali sami tankům Varšavské smlouvy na pospas, proto jsou islámské země dnes tam, kde jsou (slušný název místa, kde se nachází, by byl možná nepatřičný).

Proto se u nás nachází desítky, možná stovky extremistických buněk, majících své imámy na stech a tisících evropských mešit. Protože tupým údělem našich generací je neschopnost přemýšlet dopředu dále, než od obědu do večeře. Nikdo si nelámal před lety hlavu s důsledky, takže se dnes krčíme ve strachu z magorů, posedlých vzorem ,,nejlepšího z lidí" (Mohameda), chtivých soutěžit v počtu zabitých káfirů na metr čtvereční a koušeme si nehty nad obavami, zda ten arab, co se nastěhoval vedle není taky mudžáhid vyslaný do bitvy v ,,Dar al-Charb", domě války, tedy z pohledu muslimů v Evropě. Patrně zvláštní pro mnohé muslimy musí být skutečnost, že zatímco v domě války je mír, v domě míru (Dar al-Salam) nestojí dnes už kámen na kamenii.

Unie si prostě vzala do hlavy, že zopakuje neúspěšný Darwinův a FitzRoyův experiment v masovém měřítku, jen s tím rozdílem, že se lidi s odlišně tvořenou morálkou a jinými hodnotami neobtěžuje naučit způsobům naší civilizace, jen je hodí do země se společností, které uprchlík nerozumí, její hodnoty nechápe a nedůvěřivě odmítá. Naopak je ještě přesvědčuje, aby si zanechali návyky a zlozvyky své vlastní, byť nutně musí časem přijít do konfliktu s okolím.

Co bude v Evropě po návratu bojem ošlehaných muslimů? Jak dlouho se Evropané nechají mámit konejšením, že jich se to netýká, nikdy týkat nebude a rozhodně to nemá nic společného s islámem? Pominu - li fakt, že jména obviněných z některých teroristických masakrů v Evropě nejsou třeba Gérard, Franz či Karel, ale Omarjan, Ahmed nebo oblíbený Mohamed - čímž bych zabředl do polemiky o "krvežíznivosti arabů" - vyzdvihnu paradoxní skutečnost, že případné budoucí vraždění v zemích nevěřících pod vyvěšenou černobílou standartou prakticky nemusí mít s IS něco společného.

Vzhledem k obsahu vlajky to může být jen muslimovo vyjádření věrnosti Alláhovi a Mohamedově učení, protože vlajka neobsahuje nic, co by charakterizovalo výhradně Islámský Stát. Je to text šahády a Mohamedova pečeť.
Pro připomenutí vzpomeňme, kolik "odborníků" varovalo před pálením vlajky IS, neb by to mohlo urazit náboženské cítění muslimů a (nejsměšnější varování) "zbytečně je radikalizovat."
Proč si tedy hřejeme hady na prsou, když víme, že je sebemenší pohyb může rozdráždit?
Jako křesťana mne velmi uráží snižování a zneužívání křesťanských symbolů ke zlu, jako křižování ši'ítů, jezídů a křesťanů na území ovládaném IS. Ještě více mne pak uráží omlouvání islámské konstanty, neboť kde se v minulosti objevila, tam to znamenalo jen největší zhoubu pro místní křesťany, židy a pohany. Přesto mne ani jiné křesťany nenapadá napravit si chuť vražděním muslimů či nevěřících a dokonce se toho nikdo ani neobává.
A pramálo nám pomáhá přesvědčování a drzé tvrzení, že Islámský Stát (nikoliv Islamistický) nemá s islámem nic společného. Protože má a má společného hodně, neřku - li vše.
I mainstream na půl huby doznává, že se striktně drží sunny a práva šari'a, tedy hlavních pramenů muslimské víry.

Celý svět, respektive zástupci jeho zemí, se při každé příležitosti omlouvá muslimům za s prominutím, kde jakou volovinu, ať už jde o cokoli, jen aby se nemusel zaobírat do běla rozvztekanými muslimy a nemusel na podruhé vyprávět složité, na koleni složené myšlenky, jak skutky těchto příliš upřímně věřících nemají nic společného s jejich vírou protože islám je přeci náboženstvím míru. Dobře tedy, když my se do nekonečna omlouváme, ať už za pouhý obrázek v tisku nebo nevinný film, proč se žádný vysoce postavený muslim neomluvil za řádění teroristů v Evropě? Hořekují nad strašnou islamofobií v Evropě, lomí rukama a čertí se nad každým, seč oprávněným, zásahem v mešitě. Lamentují, když padne v platnost zákon třeba o zahalování, ale při útoku muslima na bezvěrce, odpálení autobusu, metra, sebevražedneho atentátu na letišti nebo vystřílení nějaké redakce, mlčí, jak zařezaní.

Kde je ta tolerance, solidarita a láska o které tvrdí, že je hlavním poselstvím islámu, ptám se (už po stopáté)?

Třebaže je nebo není Islámský Stát islámský, Unie mu nechává svou neskutečnou neschopností otevřené dveře. Namísto řešení nutí svým státům povinné kvóty a nestydí se je ani vydírat. Přitom řešení je sic velmi surové, ale je. Lodě s migranty prostě ještě na pobřeží Libye otočit zpět na břeh. Ty, co měli to štěstí, že se dostali na Evropský břeh, důkladně lustrovat a selektovat, nežádoucí obratem poslat zpět. Další vlny by si hned rozmyslela, zda jim cesta stojí za to, když je z břehu pošlou zase na zpět. Krize si žádá krizová řešení. Plnění táborů, budov, tělocvičen nebo kontejnerů, rozestrkání po státech - ten si jich vezme tolik, ten tolik, tenhle se má líp, dostane dvounásobek, hurá, krize vyřešena - je jen nimrání se v bolavé ráně. Až se rozdělí jedna masa běženců, kam se dá ta další? Kam se dají ti, co na svou loď teprve čekají? A co džihádiste, kam dáme je?

Milí čtenáři, máme mnoho otázek, včetně jedné nerudovské: Kam s nimi? Věřím, že máme i každý svou odpověď, ale pouhé štěbetání je nevyřeší. Proto máte na přemýšlení nad řešením čas do dalších voleb, kdo se vám jeví jako nejlepší možnost pro naši republiku při řešení situace dnešní i budoucí.

Samozřejmě, že se zde ozývají hlasy pro migranty, vrhači vajec, ejakulátoři do svěcené vody a řvouni, umějící plivat po nás, coby xenofobech a rasistech - osobně se domnívám, že tito lidé a kolaboranti s nacismem jsou jedno a totéž -, nejde o to jim odpovídat, ale býti hlasitější a aktivnější než oni.

Během psaní dnes ráno jsem se dozvěděl, že Česká republika nakonec podlehla neuvěřitelnému diktátu Německa... Co na to říct. Jsem zklamaný a vskutku vyděšený. Po 77 letech, téměř na týden přesně jsme opět pod

nátlakem Německa a spojenci necháni napospas. Snili jsme o demokracii. Tento týden jsme na vlastní kůži zjistili, že sen bude stále jen sen. Evropská Unie porušila svůj status demokratické společnosti a pošlapala svobodu sprostým diktátem. Toto není demokracie. To je fašismus, jen v novém kabátě zdánlivé solidarity. Nevzdávejme se.

Autor: Luboš Vlasák | středa 23.9.2015 22:36 | karma článku: 38,27 | přečteno: 1866x
  • Další články autora

Luboš Vlasák

Návrat politických mrtvol

Zrovna nedávno jsem se od srdce zasmál, když jsem četl vtip o tom, jak trenér cviků čínského císaře, sám sexy mozek a upocený předseda unie mimozemšťanů Jiří Paroubek, vážně jedná s komunisty...

28.2.2024 v 18:00 | Karma: 14,52 | Přečteno: 477x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Čechoslováci

Spousta z vás si v poslední době jistě všimnula sekty takzvaných Čechoslováků, zejména v souvislosti s policejním zákrokem na Pavla Zítka.

4.11.2023 v 12:00 | Karma: 16,89 | Přečteno: 893x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Zajímavé podobnosti mezi stalinismem a "putinismem"

"Přátelství národů Německa a Sovětského Svazu, svázané krví, má všechny předpoklady být trvalé a silné," napsal Stalin po obdržení blahopřání ke svým 60. narozeninám od Hitlera a Ribbentropa dne 25. prosince 1939.

3.1.2023 v 11:57 | Karma: 24,16 | Přečteno: 497x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Hrátky s čertem

Írán se údajně bojí útoku ze strany Saúdské Arábie, se kterou už od konce intervence USA v Iráku v téže zemi bojuje o vliv a předsedkyně Poslanecké Sněmovny si nešikovně hraje na bojovnici za lidská práva, dobře tedy.

12.12.2022 v 17:11 | Karma: 20,42 | Přečteno: 355x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Přestupoval jsem v Brně...

Snad si tímto lid z Brna nepoštvu proti sobě a oni mi nebudou s loučemi a vidlemi pochodovat pod oknem a požadovat mou okamžitou smrt. Ale já to prostě musel popsat, jak to bylo. :)

20.11.2022 v 16:08 | Karma: 28,86 | Přečteno: 1143x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Na Strakonické havaroval autobus s autem. Jsou zranění, řidič osobního vozu ujel

6. května 2024  8:50,  aktualizováno  9:35

V pondělí dopoledne omezila provoz na Strakonické ulici v pražské Velké Chuchli havárie osobního...

Izrael chystá úder, evakuuje Rafáh. Hamás odmítá příměří, uvedl ministr

6. května 2024  6:50,  aktualizováno  9:26

Izraelská armáda v pondělí ráno zahájila evakuaci části Rafáhu na jihu Pásma Gazy před dlouho...

Chlapec havaroval v lese na Vsetínsku, zachraňoval jej vrtulník s jeřábem

6. května 2024  9:26

Komplikovaný zásah v těžkém terénu za sebou mají členové záchranné služby. Ti vyrazili na pomoc...

Vstupenky na MS v hokeji s iDNES Premium. Získejte ho jen za 49 Kč na 3 měsíce

3. května 2024,  aktualizováno  6.5 9:09

Před blížícím se mistrovstvím světa v hokeji přichází iDNES Premium s mimořádnou akční nabídkou....

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...

  • Počet článků 56
  • Celková karma 14,52
  • Průměrná čtenost 997x
Provokatér, nezabývající se jakoukoli korektností. Čtenář mnoha knih, pracující student, zahrádkář, příležitostný sportovec, vyznavač pěších toulek s batohem na zádech. Svým písmenkováním rozhodně nechci dělat díru do světa, jen sdělit, co si myslím.

Pokud uznáváte pravdu a upřímnost, coby nejlepších aspektů dobrých mravů, je to v pořádku. Pokud obé uvedete do praxe, zjistíte, že jsou vám absolutně k ničemu.

Člověk, který veškeré vědění hledá ve školních osnovách, nikdy nic neobjeví. 

Vhledem k tomu, že jsem se vrátil po 5 letech, bude třeba tento sloupek trochu aktualizovat.

Takže jsem křesťan s mírně nadprůměrným platem zaměstnance jistého německého korporátu a tedy se zde čas od času objeví i články na toto téma. 

Také bude potřeba čas od času aktualizovat fotku. :)

Seznam rubrik