Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smutné je že Sobotka je posera a podřídil se Bruselu. Chtělo by to nové volby a vystoupit z EU!

1 0
možnosti

Může si to dovolit. My jsme poserové. Kdybychom nebyli, do neděle už nepremiéruje.

2 0
možnosti
Foto

Jak strašné prokletí, jež mohamedánství vložilo na své uctívače!

Kromě fanatického šílenství, které je stejně nebezpečné u člověka

jako vzteklina u psa, ještě ustrašená fatalistická apatie.

Důsledky jsou v mnoha zemích zjevné.

    Nepromyšlené chování, zaostalé zemědělství, nepružné obchodní metody

a absence ochrany majetku, existují všude tam,

kde vládnou nebo žijí Prorokovi následovníci.

    Degradovaný sex připravuje život o jeho krásu a kouzlo,

stejně tak jako o jeho důstojnost a posvátnost.

Skutečnost, že podle mohamedánských zákonů

musí každá žena patřit nějakému muži jako jeho výlučný majetek, ať již jako jeho dítě, manželka nebo konkubína, musí vést nutně ke zpoždění vymizení otroctví až do doby, kdy Islám přestane mít nad lidmi takovou velkou moc.      Jednotliví muslimové mohou vykazovat vynikající vlastnosti, ale vliv tohoto náboženství paralyzuje společenský vývoj těch, kdo ho následují. Na světě neexistuje úpadkovější síla. Zdaleka ne na vymření. Mohamedánství je militantním, stále se šířícím náboženstvím.      Již se rozšířilo střední Afrikou, na každém kroku vychovává bojovníky neznající strach a kdyby nebylo křesťanství zaštítěného silnými pažemi vědy, proti které marně bojovalo, civilizace moderní Evropy by mohla zaniknout, stejně jako civilizace starého Říma.       Sir Winston Spencer Churchill (The River War, first edition, Vol. II, pages 248-50 (London: Longmans, Green & Co., 1899)

8 0
možnosti
Foto

Takových ,,pěkných" popisků je více, dokonce i od našeho osvícence a průkopníka školství: Lidé ti pak byli tiše a nábožně sobě počínající, bíle odění a čistoty velice milovní, takže se mi milost k nim dělati počala. I vyjdeme na plac, a aj, tu bílí ti a umytí lidé, jiskříce očima, hryzouce pysky a řvouce strašlivě, běhají, koho potkají, šavlují a v krvi lidské se máchají. Čehož já zlekaje se a zpátkem běže, řekl sem: „I což pak to oni dělají?“ Odpovědíno mi: „Disputují o náboženství a dovodí, že Alkorán pravá jest kniha. (Jan A. Komenský – Labyrint světa

5 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 14,52
  • Průměrná čtenost 997x
Provokatér, nezabývající se jakoukoli korektností. Čtenář mnoha knih, pracující student, zahrádkář, příležitostný sportovec, vyznavač pěších toulek s batohem na zádech. Svým písmenkováním rozhodně nechci dělat díru do světa, jen sdělit, co si myslím.

Pokud uznáváte pravdu a upřímnost, coby nejlepších aspektů dobrých mravů, je to v pořádku. Pokud obé uvedete do praxe, zjistíte, že jsou vám absolutně k ničemu.

Člověk, který veškeré vědění hledá ve školních osnovách, nikdy nic neobjeví. 

Vhledem k tomu, že jsem se vrátil po 5 letech, bude třeba tento sloupek trochu aktualizovat.

Takže jsem křesťan s mírně nadprůměrným platem zaměstnance jistého německého korporátu a tedy se zde čas od času objeví i články na toto téma. 

Také bude potřeba čas od času aktualizovat fotku. :)

Seznam rubrik