ZH

No jo, když se s někým bavíte v hospodě, tak uzná, že oslíček otřes se a ubrousek prostři se jsou jen pohádky. A že se člověk musí o sebe starat v první řadě sám. Ale když se s ním začnete bavit o tom, koho volí, tak jsou to často pohádkáři.

Foto

Karma. Máte zcela jistě pravdu. Problém je, je velká část spoluobčanů, kterým tzo prostě nevysvětlíte. Dílem to nemohou a dílem nechtějí chápat. Přesto mají volební právo.

Foto

J38i12r31i 33C64i50z

24. 5. 2024 11:50

Pred volbami kazdeho volice at proveri komise pod vasim vedenim a kdo nesplni test ze znalosti SR bude poslan na doskoleni do gulagu. To mate za cil? Kolik jste prispel na charitu pro svobodne maminky, telesne postizene, stare spoluobcany atd. Nic? No bodejt, vy ty mene schopne dle vasich asocialnich meritek chcete nejakym zpusobem zlikvidovat pred volbami. Takove uvahy nemeli ani komuniste v dobe socialismu. Otresne

Foto

Celý ten systém je chybný, protože postupem času vede vždy k socialismu nebo k nějaké podobné totalitě.

Základem musí být postupné snižování státních zásahů do ekonomických a sociálních vztahů v mezilidské spolupráci.

Prvním krokem by mohla být odluka státu od vzdělávání a schválení ústavního zákona o vyrovnaném rozpočtu na základě dosaženého příjmu z předcházejícího roku.

JL

Jestli vas clanek bude neco znamenat v republice Ceske, tak to bude uzasne a nevidane, pane Luboši Smrčku.

Vite,je mi to lito, ale mit vudce typu toho "gestapaka" nebo toho na vychode budujici novou Rus na troskach CCCP a budeme mit republiku presne podle teorie jedne ci druhe strany.. Jeste si pamatuji tu facku, kterou dostal muz ceskeho puvodu kdyz nestal presne podle pokynu nadvlady v tehdejsim Protektoratu. kdyz hrali tu hymnu "Deutchland uber alles...". Dnesni zprava z toho vychodu nam rika, ze dalsi general a se svym noshledem jsou v "lochu", protoze se zproneverili duchu velkeho vudce.

To jsou ty potreby v nasi vlasti. Jinym cestam neni dovoleno. A protoze si neumime vladnout, potrebujeme si najmout takovou silu, aby kazdy vedel, kde je jeho misto. Jinak tech "facek" bude vic.

Jsme narod idiotu, kteri nedokazi nic poradne udelat. To hovorim o cele organizaci statu. Ano, mame volby. Mame i koho si vybrat a kdo ma tu peknejsi pisnicku kterou nas okouzluje. V dobe meho posledniho volebniho aktu v CR, bylo na kandidatce do Snemovny 32 stran. Redaktori nemeli ani tolik barev nam zdelit kdo je kdo.

Dnes mame petikoalici a je treba si uvedomit, ze je zde PET vudcu, kteri chteji neco rici ke vsemu dulezitemu. Uzasna jednota. To je Ceska republika obcane. To nesmime zapomenout.

  • Počet článků 363
  • Celková karma 17,15
  • Průměrná čtenost 1385x
Jsem původním povoláním biolog, ale od roku 1990 se zabývám ekonomikou, především podnikovou. Specializuji se na problematiku sanací a restrukturalizací. Profesor podnikové ekonomiky na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky