Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

O pokrytectví a bídě multikulturalismu, o skupinové hlouposti

Ve Švédsku někdo zapaloval mešity. To rozhodně není cesta, nic to neřeší. Vyřeší to prozření Švédů při volbách, ale ty jen tak nebudou. Je to provokace nebo čin zoufalce? Protesty jsou zatím jen proti zamalování mešit a projevy soucitu s muslimy. Ovšem ukazuje to pokrytectví a bídu multikulturalismu.

Jsou tři hořící mešity ve Švédsku čin zoufalce, akcí nějaké skutečně nacistické skupiny lidí nebo provokace ve stylu "požár Reichstagu"? Tedy akce multikulturních šílenců, která jim umožní utáhnout šrouby? To ukáže čas. Jednou určitě vyplave pravda neúprosně na povrch. Zapálit mešitu je opravdu nebetyčná blbost. Řešit se to musí především politicky. Tedy v případě, že to byla spontánní reakce nějakého naštvaného Švéda. Kdyby to byla plánovaná provokace, která má nejdříve vytvořit poptávku po lítosti a diskreditovat odpůrce islámu, pak je situace horší než se na první pohled může zdát.

Ovšem vše to ukazuje na bídu multikulturalismu: politickou nekorektnost. manipulaci s fakty, tendenční ovlivňovaní, selektivní přístup k událostem. To se týká politiků, multikulturalistických svazáků na ulici nebo na internetu a hlavně novinářů. A je to problém celé Evropy.

Před koncem roku bylo ve Francii několik muslimských násilných akcí, ve stylu Palestinců v Izraeli. Útok na policejní stanici, najíždění automobilem na lidi na chodnících a střelba na židovskou synagogu. Na silvestrovskou noc muslimové zapálili necelých 1000 aut. Před koncem roku v Malmö hořela auta a muslimové zapálili policejní vozy zaparkované před policejní stanicí. V Dánku byla na Štědrý den napadena dvojice Dánů vracejících se z oslavy. Napadená žena byla zasažena řetězem do obličeje, má 16 stehů a naopak nemá pár zubů. Následuje extrémně brutální znásilnění ve Švédsku. Tedy to je jen to co jsem stačil podchytit a co bylo zveřejněno.

A za celou dobu se neukázal jediný muslim, který by se ozval, někde napsal "mrzí nás to",  "nemá to s islámem nic společného". Nebo že by muslimové aktive označili lidi, kteří to v jejich komuně organizovali a předali je spravedlnosti. Ani neprojevili obětem účast, neuspořádali sbírku na jejich odškodnění. Nebo kdyby Saúdská Arábie ve své štědrosti a tolik opěvovaném bohatství, vše zaplatila a chránila tak mírovou tvář islámu, kterou mimochodem tak zdůrazňují její zástupci.  A to nemluvím o faktu, že se nepostaví k sílícím projevům antisemitismu.

Ani slova odsouzení, lítosti nebo soucitu ze strany politicky korektních politiků a novinářů. Zato multikulturalističtí svazáci a svazačky se mohou přetrhnout v projevech solidarity k muslimům. Tedy těm evropským. Vraždění ze strany fundamentalistům jim moc nevadí. Do domácích sporů se montovat nechtějí!

A obsah a popis událostí politicky korektních novinářů, no to je opravdu bída! Kapitola sama pro sebe! Místo objektivních informací mlžení, zkreslování faktů, hra se slovíčky a čísly, záměrná manipulace a nesmyslné myšlenkové konstrukce, porovnávání nepoměřitelného. Jen pro porovnání. V Malmö bylo za poslední rok oficiálně monitorováno 30 případů terorismu. Zapalování aut, útoky na policisty, restaurace a místní soudní budovu. Poměr 30:3! Nebo 970:3 , tedy počet zapálených aut na silvestrovskou noc ve Francii! Kolik novinářů píše o projevech rasizmu vůči muslimům! Kolik novinářů označí za rasistu obyčejného občana, který nesouhlasí s nekritickým přístupem k chování muslimů v Evropě, ale při útocích těch stejných muslimům vůči pořádku, zákonům nebo obyvatelům Evropy mlčí.

Tato pokrytecká morálka, selektivní příjímání reality přesně odpovídá definici "Skupinové hlouposti/stupiditě" Irvinga Janise. Janis si všiml, že někdy se politické strany nebo vlády chovají iracionálně. U těchto skupin se projevují znaky nízké inteligence a duševních poruch klasifikovaných pro jednotlivce. Přitom jednotliví členové skupin tyto duševní poruch nemají a nelze je označit za hloupé nebo omezené.

Irving Janis to definoval následovně:

Skupinová hloupost - groupthink

Způsob myšlení, kterému lidé propadnou, jsou-li členy výrazně soudržné skupiny, v níž snaha po dosažení jednomyslnosti zvítězí nad motivací věcnému hodnocení možnosti jednat jinak.

Projevy skupinové hlouposti:

  • Iluze nezranitelnosti
  • Racionalizace chybných rozhodnutí
  • Víra v morální oprávněnost existence a rozhodnutí skupiny
  • Autocenzura
  • Iluze jednomyslnosti
  • Tlak na nekonformní členy skupiny a kritiky skupiny
  • Ochrana vědomí před zápornými informacemi
  • Sdílení myšlenkových stereotypů
  • Nenávistné odsouzení kritiků a skupin s jiným pohledem na svět

Politická a skupinová debilizace:

Úmyslné i neúmyslné, cílené i necílení omezování nebo ničení positivně tvořivých, rozumových, citových a sociálních potřeb s nimiž přicházejí lidé na svět, včetně omezování nebo ničení možnosti jejich dosažení.

Proto jsou všichni novodobí svazáci a svazačky multikulturalizmu tak zaslepení a nenávistní k lidem, kteří jim boří tu jejich krásnou iluzi multikulturalistického ráje. Přitom nejsou kritičtí ke skupině, která tento ideál  a jeho obraz dokonalosti, narušují nejvíce a to k muslimům. Většinová společnost reaguje především na jejich projevy rasismu a nenávisti.

Je potřebné zdůrazňovat a neustále opakovat, že evropská populace je tolerantní, protože demokracie ve které vyrůstáme,  toleranci vyžaduje. Naopak islám demokracii potlačuje, nedovolí svobodný dialog a vše co není součástí Islámu, považuje za cizí, nepřátelské a chce to odstranit, zakázat a zničit.

Tedy rasističtí, xenofobní a netolerantní jsou tady jen a jen muslimové. A jejich nekritická obhajoba, přes tyto zjevné projevy, je formou vědomé hromadně páchané sebevraždy (sepuky), skupinového šílenství, hlouposti, pomatení a stupidity.

A já říkám. Jsem připraven hlasitě a rozhodně se ozvat! Říkat jasně co chci zachovat! O co se nehodlám nechat připravit! Jste na to také připraveni vy!? Půjdete s námi, co jsme připraveni?! Jste připraveni na hlasité a rozhodné NE!

Je jen otázka, kdy se sejdeme a řekneme to společně!!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Luboš Král | sobota 3.1.2015 13:03 | karma článku: 38,02 | přečteno: 1808x
  • Další články autora

Luboš Král

Němci už neumí plánovat a organizovat! Může za to multikulturalismus a islamizace?

Když se "Tři veteráni" ve známé pohádce rozhodují, jak se má jmenovat jejich kočí, zazní památná věta "..bude to Hans, Němci jsou na pořádek! ...". Jak se zdá příslovečný německý "Ordnung" nahradil "šlamperai".

22.10.2015 v 20:49 | Karma: 37,91 | Přečteno: 1950x | Diskuse| Společnost

Luboš Král

HateFree Culture opět provádí propagandu islámu, tentokrát práva sharia

Tentokrát opěvují islámské právo sharía, které je ovšem podle rozhodnutí Evropského Soudu pro Lidská Práva(ESLOP/HUDOC) neslučitelné s demokratickým zřízením.

20.10.2015 v 10:50 | Karma: 43,17 | Přečteno: 6136x | Diskuse| Společnost

Luboš Král

Jak by to vypadalo, kdyby se čeští imigranti na západ chovali stejně jako ti současní

Neustále se srovnává a porovnává naše imigrace na západ v době totality. Následující úvaha se bude možná zdát nadnesená a ironizující, ale to se jen zdá.

5.10.2015 v 17:47 | Karma: 45,53 | Přečteno: 9199x | Diskuse| Politika

Luboš Král

Proč se Angela Merkelová a ostatní politici chovají v rozporu s realitou?

V současnosti jsme svědky absolutního odtržení evropských elit od reality. Je to zřejmé při řešení současné imigrační krize.

27.9.2015 v 11:00 | Karma: 41,91 | Přečteno: 2682x | Diskuse| Politika

Luboš Král

Poblouznění Multikulturalismu - Prý imigranti zachrání naše důchody

Následuje popis co událostí, které v současnosti probíhají pod taktovkou multikulturalistů aktivistů a politiků.

30.8.2015 v 13:10 | Karma: 27,24 | Přečteno: 935x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Odvolací soud potvrdil osvobození učitelky, která popírala válečné zločiny

6. května 2024  10:18,  aktualizováno  11:36

Pražská učitelka Martina Bednářová, která čelila obžalobě z popírání ruských válečných zločinů na...

Přijdou bouřky s vydatným deštěm, do zítřka naprší i přes 50 milimetrů

6. května 2024  11:31

Při bouřkách a dešti může od pondělí do úterního rána místy v Česku napršet v úhrnu přes 50 mm,...

Ve Vatikánu zadrželi českého faráře s pistolí, noži a šroubovákem

6. května 2024  9:51,  aktualizováno  11:25

Při vstupu do Vatikánu policie o víkendu zadržela faráře z České republiky, který měl u sebe v...

Začátek týdne bude oblačný s bouřkami. Slunce se vrátí ve středu

6. května 2024  6:23,  aktualizováno  11:22

Zataženo až oblačno vydrží na většině míst v Česku až do poloviny týdne. Česku se nevyhne ani déšť,...

  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2323x
Člověk a občan.