Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KJ

Definice podle Jarvise je velmi trefná :-)

0 0
možnosti
MK

K těm novinářům; nechoďme dále a srovnávejme praxi. U nás už se tak moc nikdo nepodivuje, když aktéři trestné činnosti jsou nazváni nepřizpůsobivými a přitom to jsou cikáni. Obráceně násilí proti nim je téměř vždy rasismus. Stejně tak je to v zemích se silnější komunitou muslimů a jde se ještě dále tím, že se kritika islámu zakáže.

4 0
možnosti
Foto

L71u64b67o68š 94K28r45á67l

3. 1. 2015 16:40

to je praxe Velké Británie, když budou pálit muslimové Britskou vlajku a vykřikovat při oslavách obětí 1.s.v. nebo 2.s.v. Britští vojáci jsou teroristé, hádejte koho zavřou. Muslimy nebo ty Brity, kteří jim začnou nadávat?

2 0
možnosti
Foto

Přesně, novodobí svazáci a svazačky... kvůli své utopii ignorují realitu. Díky za článek a karma R^

7 0
možnosti
Foto

L37u69b50o20š 19K79r35á21l

3. 1. 2015 16:37

ooooo převelice děkuji. Oni mají všechny znaky totálního fanatismu. Stranické a ideologické cíle jsou víc než budoucnost vlastních potomků. Rozumím tomu (ale nechápu ani trochu), že je nezajímá civilizace, národ nebo ostatní lidé, ale oni nemají ohledy ani na vlastní potomky, protěže to co dělají podělá i jejich životy. Ale my se budeme řídit latinským "persta atque abdura"!

5 0
možnosti

Průšvih je v tom, že tažení proti muslimům vedou stejní fanatici, jako jsou sami muslimové.

Jinak, nenazývat prosím všechno terorismem. Terorismus má docela jasnou definici, nicméně, od doby, co se ho US chytlo jako módního slova a snažilo se definici překroutit, to teď používá každý pro každý prd.

0 8
možnosti
Foto

L76u11b12o24š 37K47r22á29l

3. 1. 2015 16:17

A na základě čeho soudíte, že každý kdo se staví jako kritik proti Islámu je fanatik?  Vy je všechny znáte? Fanatismus vychází ze slova Fanum, posvátné místo - je slepá vášnivá zaujatost, nekompromisní a krajně jednostranný postoj k víře nebo ideologii. Odpůrci islámu nemají ideologii, naopak ideologicky jsou napříč celým spektrem ideologií Ii náboženství! Mě osobně je každý fanatismus cizí. Ale to je problém, že multikulturalisté se snaží umlčet svoje kritiky pomocí vymezování,  v psychologii a sociologie přesně definovaná a popsaná metoda zbabělého boje při nedostatku protiargumentů! Tedy podle Vás všichni, kteří důsledně a rozhodně bojovali proti nacismu nebo komunismu byli automaticky fanatici!? Tedy  podle Vaší definice i Václav Havel a celý náš disent byl banda fanatiků!? Sacharov byl fanatický odpůrce komunismu... Bože můj, vy tomu dáváte. A Definice terorismu - Terorismus je užití násilí nebo hrozby násilím s cílem zastrašit protivníka, nejčastěji přímo civilní obyvatelstvo a dosáhnout svých cílů. Tedy když muslimové najíždí do aut, zapalují auta, znásilňují ženy a obecně TERORIZUJÍ místní, domácí obyvatelstvo, tak to přesně zapadá do definice TERORISMU. Má zastrašit a demoralizovat, rozsévat strach. Dělají to po celé Evropě a je to jejich osvědčená strategie.

7 0
možnosti
DK

To jste jeste nezminil novy svedsky zakon o zakazu kritiky imigrantu. Ja ale porad tak nejak doufam, ze ten zakon je jen nejaka urban legend.

1 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2323x
Člověk a občan.