Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

BIS o muslimech v české republice a jak nám svazáci lžou

Dnes vyšla na portálu Česká justice zajímavá zpráva, která ukazuje, jak se snaží tisk, JELITA NÁRODA, svazáci a svazačky multikulturalizmu dezinformovat národ. Muslimové nejsou problém, oni jsou fajn. Problém jsou kritici multikulturalismu a islámu, protože mohou rozlítit muslimy k nepříčetnosti. BIS má přitom evidentně jiné informace. Sleduje spoustu aktivit, hlavně převody peněz do republiky nebo naopak mimo republiku. Nemá ale možnost zjistit identitu účtů. Současný zákon to neumožňuje. Situace je tak vážná, že volá po změně zákona. Konkrétně po novele zákona 153/1994 o zpravodajských službách,

Ano ve zprávě jednoho nejmenovaného bezpečnostního "experta" pro MV ČR,  je za problém označen každý kritiky islámu. Kritik Islámu je označen za xenofoba. To je záměrná manipulace s významem slova. Xenofobie vychází z neznalosti cizího, neznámého. Kritici islámu naopak  opírají svoje argumenty o znalost vnějších projevů islámu a hledají jejich ztotožnění s náboženskými texty. Tedy hledají pro tyto vnější projevy vysvětlení ve fundamentu učení, ve svatých textech islámu. Autor zprávy se angažuji v různých multikulturalistických a pro-islámských aktivitách a tak je jeho nestrannost a odbornost velice pochybná.

Dále tento "expert" zaškatulkoval všechny kritiky mezi pravicové extremisty. Jistě Neonacistické organizace také islám kritizují, ale ne všichni kritici islámu jsou tím pádem extrémisté. Tuto hloupou taktiku nakonec požívají politicky korektní svazáci po celé Evropě. V některých případech už i oni chápou, že je tento konstrukt neudržitelný a tak začínají mluvit o normálních občanech, kteří se nechají extrémisty manipulovat.

Oficiální část BIS pro vládu již situaci hodnotí jinak. Co asi obsahovala její tajná část, to se můžeme jen dohadovat. Ale požadavky na změnu zákona, dávají možnost to přibližně odhadnout. Dovolím si citovat: „V souvislosti s monitorováním působení islámských organizací v České republice jsou opakovaně zjišťovány nesrovnalosti mezi udávanými příjmy a skutečnými výdaji těchto organizací.“ Podle zprávy existuje předpoklad, že většina neevidovaných příjmů probíhá v hotovosti, nicméně se neopírá právě o podklady z bankovních účtů, kde by mohly být zachyceny zejména finanční dary od zahraničních rizikových organizací. „Prověřování finančních převodů na konkrétních bankovních účtech se již několikrát stalo předmětem spolupráce se zahraničními partnerskými službami. V rámci této spolupráce nebyla partnerská česká zpravodajská služba schopna poskytnout více než velmi obecné informace,“ vysvětluje BIS, proč potřebuje stejné pravomoci jako německá, italská, slovenská nebo francouzská služba.

Jistě, muslimům v ČR patří směnárny a některé herny. Podezřelé je i to, že jsou schopni vlastnit Kebab občerstvení na Václaváku, platit půl milionové nájemné a  prodávat za dumpingové ceny. Ještě se na FB v reklamě na svůj Kebab chlubí, že to Češi nejsou schopni ustát, platit nájem a prodával za dumpingové ceny nebo hluboko pod cenou ostatních občerstvení. Evokuje to podezření na pračky peněz. A právě na tyto aktivity se BIS evidentně začíná soustřeďovat.

Cituji: Zpravodajská služba se zabývala v České republice pobývající osobou, kterou lze označit za islámského fundamentalistu. Veškeré víceméně pravidelné finanční příjmy této osoby pocházejí z některé z arabských zemí a slouží k financování nákladné náboženské a proselytické  činnosti. V souvislosti s prověřováním této osoby existovalo významné podezření, že by finanční příjmy plynoucí ze zahraničí mohly pocházet od rizikového subjektu. Odhalení této činnosti je úzce spojeno s analýzou pohybů finančních transakcí na jeho účtech,“ uvádí se v důvodové zprávě, jejímž autorem je BIS. Ta proselytismus, tedy obracení k náboženské nebo sektářské víře, dlouhodobě sleduje.

Návrh novely zákona o zpravodajských službách počítá s tím, že zpravodajská služba dostane nové oprávnění požadovat o Generálního finančního ředitelství informace získané při správě daní, aniž by to bylo porušením bankovního tajemství. Současně s tím se má změnit zákon o bankách. Dalším oprávněním má být právo vyžadovat od právnické nebo fyzické osoby poskytující veřejně dostupnou telefonní službu informaci z databáze všech jejích účastníků. V současnosti platí, že doposud předávala BIS informace orgánům daňové správy bez možnosti naopak získat od správců daní, bank a spořitelních družstev informace chráněné bankovním tajemstvím. Stejně jako není BIS schopna spolehlivě ztotožnit účet s konkrétní osobou klienta, nemá možnost ztotožnit telefonickou stanici nebo telefonní číslo s majitelem.

Další důvod je nemožnost zjistit, kdo odvádí peníze z ČR a kdo je přijímá na Blízkém a Středním východě. „Zpravodajská služba disponuje více agenturními informacemi o odvodu peněžních prostředků (i v hotovosti) z České republiky do zemí Blízkého a Středního východu bez možnosti ověření jejich legálního původu a příjemců v zahraničí právě využitím monitoringu finančních operací,“ píše se v důvodové zprávě.

Je zřejmé, že by bylo záhodno upravit zákony podle vzoru Rakouska, které zakázalo financovat muslimské organizace ze zahraničních zdrojů.

Co vidí BIS jako další problém? Noční můra zpravodajských služeb je Terorista jako osamělý vlk. Ano to ukazuje na změnu taktiky muslimů. Je to reakce na monitorování internetu, emailů a odposlechů telefonních hovorů. Předem neplánované akce.

Tak a to jsem zvědavý, jak tuto informaci budou komentovat demagogové šířící obraz mírumilovných muslimů, kteří říkají že těch extrémistu je jen pár, že nemají s islámem nic společného a že extrémisté jsou vlastně i v jiných náboženstvích.  Asi řeknou, že v BIS jsou neodborníci, o islámu nic nevědí, osobně neznají žádného muslima nebo přímo napíší, že poslední dobou vydává BIS samé nesmyslné informace a je mimo ve všem co píše. Ano s tímto "odborným" názorem jsem se již setkal.

Přitom Evropské tajné služby jedou na plné obrátky, monitorují mešity, jednotlivce i celé skupiny a prozatím se jim celkem dařilo zabránit atentátům a jiným extrémistickým akcí. Ale jak roste aktivita muslimů, dochází zpravodajským službám síly. Například německá protiteroristická služba na konci roku rozjela masivní nábor nových pracovníků a je ochotna platit informátorům za důležité informace opravdu štědré čásky .

Tak se ptám, proč to děláme. Pustíme si sem spoustu potenciálně nebezpečných lidí a potom se můžeme přetrhnout při jejich hlídání! A jak dlouho je uhlídáme? Nebude cenou potlačení některých svobod a ozbrojení vojáci na každé křižovatce, betonové zábrany na zastávkách MHD? Ochranné zdi kolem "domorodých" oblastí?

Tak si říkám, je to vědomá lež a manipulace nebo už jsou svojí ideologií multikulturalismu tak omámení, že úplně podlehli "Skupinové debilizaci" definované Irvingem Janisem a kterou vysvětluji v jiném komentáři?

Ukazuje to na obrovskou bídu a mizérii, kterou multikulturalismus představuje.

Autor: Luboš Král | neděle 4.1.2015 16:42 | karma článku: 40,61 | přečteno: 3610x
  • Další články autora

Luboš Král

Němci už neumí plánovat a organizovat! Může za to multikulturalismus a islamizace?

Když se "Tři veteráni" ve známé pohádce rozhodují, jak se má jmenovat jejich kočí, zazní památná věta "..bude to Hans, Němci jsou na pořádek! ...". Jak se zdá příslovečný německý "Ordnung" nahradil "šlamperai".

22.10.2015 v 20:49 | Karma: 37,91 | Přečteno: 1950x | Diskuse| Společnost

Luboš Král

HateFree Culture opět provádí propagandu islámu, tentokrát práva sharia

Tentokrát opěvují islámské právo sharía, které je ovšem podle rozhodnutí Evropského Soudu pro Lidská Práva(ESLOP/HUDOC) neslučitelné s demokratickým zřízením.

20.10.2015 v 10:50 | Karma: 43,17 | Přečteno: 6136x | Diskuse| Společnost

Luboš Král

Jak by to vypadalo, kdyby se čeští imigranti na západ chovali stejně jako ti současní

Neustále se srovnává a porovnává naše imigrace na západ v době totality. Následující úvaha se bude možná zdát nadnesená a ironizující, ale to se jen zdá.

5.10.2015 v 17:47 | Karma: 45,53 | Přečteno: 9199x | Diskuse| Politika

Luboš Král

Proč se Angela Merkelová a ostatní politici chovají v rozporu s realitou?

V současnosti jsme svědky absolutního odtržení evropských elit od reality. Je to zřejmé při řešení současné imigrační krize.

27.9.2015 v 11:00 | Karma: 41,91 | Přečteno: 2682x | Diskuse| Politika

Luboš Král

Poblouznění Multikulturalismu - Prý imigranti zachrání naše důchody

Následuje popis co událostí, které v současnosti probíhají pod taktovkou multikulturalistů aktivistů a politiků.

30.8.2015 v 13:10 | Karma: 27,24 | Přečteno: 935x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Ani vás nepustí do haly. Podvodů při prodeji lístků na MS v hokeji přibývá

6. května 2024

Organizátoři i policie varují: Kupovat vstupenky na mistrovství světa v hokeji od někoho jiného než...

Katar plánuje vyhoštění lídrů Hamásu, ale není kam. Jordánsko je zpět nechce

6. května 2024

Premium Katar je místo, kde si lídři teroristické organizace Hamás léta užívali pětihvězdičkového luxusu....

Za bydlení politiků platíme tisíce, vládní byty a vily mnozí z nich nevyužívají

6. května 2024

Premium Stát jen za tento rok zaplatí za bydlení v Praze mimopražského ministra školství Mikuláše Beka...

Izrael zavřel hraniční přechod do Pásma Gazy. Humanitární pomoc tam končí

5. května 2024  14:36,  aktualizováno  22:53

Izraelská armáda v neděli oznámila, že po ostřelování uzavírá hraniční přechod Kerem Šalom, určený...

Získejte ZDARMA dětskou opalovací kosmetiku Lirene
Získejte ZDARMA dětskou opalovací kosmetiku Lirene

S příjemnými hřejivými pocity ze slunečních paprsků k nám ale míří i nebezpečné UV záření. To na nás působí celoročně, a proto je důležité sebe i...

  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2323x
Člověk a občan.