Diskuse

Víra v sebe

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Dobré, nevyčerpatelné téma! Z poznání obrovského množství lidí pak říkám - Početný druh "biologů". Žijí proto, že byli zplozeni. Program - nemít program.Vše je špatné , doba blbá. Důkazem, jsou oni sami. Často se sdružují a podporují. Nic nebudou konat, lépe se mít nemohou. Logika je zřejmá - Ztratili by svůj smysl bytí! A Josef to u piva taky říkal, Jiřka u kofoly potvrdila ... !

Menšinová skupina lidí, žije s heslem - "Každý člověk,. zejména pak ten mladý, je limitován pouze sám sebou"! Pojem "Problém", neuznává, protože neexistuje. Problém je dočasnou překážkou na cestě k cíli. Je řešitelný, po jeho odstranění se objeví další. Člověk tomu přivykne a naučí se s tím žít. Posunuje se a produkuje chyby. Omyl je vítanou solí! Chybu neudělá pouze ten., který nedělá nic. On to považuje mylně za přednost. Lépe je přijmout tezi - "Člověče, cokoliv se ti v životě nepodařilo - Je to tvá vina" ... !

Vůbec nic se nespiklo. Spikl jsi se sám nevhodnými postupy, metodami. Vol jiné - překroč, obejdi. Na cestě tvořivosti tě skutečně nic nemůže zastavit. Pouze tvá lenost a alibismus nic neřešících keců. Jistě, i to štěstí je třeba. Ono existuje - Je třeba mu vyrazit ovšem naproti ! Funguje to ... Víra v sebe ... :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 294x
 

"NIKDO NECHCE ABSOLVOVAT DLOUHOU A NÁROČNOU CESTU NA VRCHOL ŽEBŘÍKU A AŽ TAM ZJISTIT, ŽE HO OPŘEL O NESPRÁVNOU ZEĎ".

Smažím se ukázat lidem, jak se dostat z místa kde jsou, do místa kde by chtěli být. Ukazuji jim, jak nalézt jejich největší talent, aby zbytečně neplýtvali svým časem při plnění snů někoho jiného.

Jsem autorem knižního motivačního románu Skok do tmy a systému vzdělávání v oblasti osobního rozvoje.

http://luboskirman.cz/

Seznam rubrik