Diskuse

Víra v sebe

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Dobré, nevyčerpatelné téma! Z poznání obrovského množství lidí pak říkám - Početný druh "biologů". Žijí proto, že byli zplozeni. Program - nemít program.Vše je špatné , doba blbá. Důkazem, jsou oni sami. Často se sdružují a podporují. Nic nebudou konat, lépe se mít nemohou. Logika je zřejmá - Ztratili by svůj smysl bytí! A Josef to u piva taky říkal, Jiřka u kofoly potvrdila ... !

Menšinová skupina lidí, žije s heslem - "Každý člověk,. zejména pak ten mladý, je limitován pouze sám sebou"! Pojem "Problém", neuznává, protože neexistuje. Problém je dočasnou překážkou na cestě k cíli. Je řešitelný, po jeho odstranění se objeví další. Člověk tomu přivykne a naučí se s tím žít. Posunuje se a produkuje chyby. Omyl je vítanou solí! Chybu neudělá pouze ten., který nedělá nic. On to považuje mylně za přednost. Lépe je přijmout tezi - "Člověče, cokoliv se ti v životě nepodařilo - Je to tvá vina" ... !

Vůbec nic se nespiklo. Spikl jsi se sám nevhodnými postupy, metodami. Vol jiné - překroč, obejdi. Na cestě tvořivosti tě skutečně nic nemůže zastavit. Pouze tvá lenost a alibismus nic neřešících keců. Jistě, i to štěstí je třeba. Ono existuje - Je třeba mu vyrazit ovšem naproti ! Funguje to ... Víra v sebe ... :-)

0 0
možnosti