Zpočátku si myslela, že je to vtip

Účinkovat v divadle na Broadwayi v New Yorku je snem každého umělce. O to víc zahraničního. V tomto měsíci se jeden takový splní.

 

Zpěvačce žijící devět tisíc kilometrů daleko. Širi Maimonové, izraelské pop star a herečce v jedné osobě. V českých končinách příliš známá není, nejspíš skalním fanouškům písničkové Eurovize. Zúčastnila se ročníku 2005 v Kijevě, kde skončila čtvrtá.

 

Úspěchů má za sebou víc. V roce 2008 figurovala mezi oceněnými v rámci MTV Europe Music Awards – v kategoriích Best Israeli Act a Europe´s Favorite Act.

 

Ovšem Broadway, to je něco jiného.

 

Podíváme-li se na web tohoto divadla, najdeme tam toto sdělení:

 

 

Ano, Širi bude účinkovat v muzikálu Chicago, v němž ztvární roli Roxie Hartové. Diváci ji uvidí od 21. září do 5. října. Vrchol dosavadní kariéry, splněný sen. Potvrzení toho, že je skutečně dobrá.

 

Novinářům portálu Times of Israel řekla:

 

  • Podívejte, jsem snílek. Už jako malé dítě jsem snila o věcech, které se teď skutečně dějí, ale vždycky jsem se myslela, že Broadway je pro mě nedosažitelná.

 

Zaslouží si, aby se mýlila – a ono to vyšlo. I když si zpočátku, když se nabídka objevila, myslela, že jde o vtip.

 

Na její Roxie Hartovou se asi nikdo z nás nedostane, a tak si skvělou Širi poslechněme ve videoklipu Now That Your Gone.

(Zdroj: YouTUbe/Israeli Music in English)

Autor: Lubomír Stejskal | úterý 11.9.2018 11:55 | karma článku: 13,45 | přečteno: 812x