To vážně nemá chybu

• Člověk by k tomu příběhu nejraději dodal: Nesmíte těm ufňukaným Palestincům věřit kdejaký nesmysl. Kdo na to nedbá,  snadno se zařadí  mezi kandidáty na držitele pomyslné ceny Mediální skokan roku.

O co jde? V oblasti Pásma Gazy v minulých dnech vydatně zapršelo. Neobvyklé množství vody mělo intenzitu záplav, pro místní obyvatele věc spíše výjimečná a nanejvýš nepříjemná. Všude jinde ve světě by si vyhrnuli rukávy a pustili se práce. V Pásmu také, což o to. Nic jiného jim ani nezbývalo.

Nebyli by to ovšem palestinští Arabové, aby přírodní živel politicky nezneužili.

Palestinská agentura MAAN v neděli 22/2 zveřejnila zprávu, že dramatický nátok vody do Pásma a utrpení jejich obyvatel způsobil Izrael.  Jak? Tím, že otevřel stavidla na svých přehradách a Pásmo tak de facto vědomě vyplavil.

Tady je zpráva agentury MAAN:

Izrael má v politicky korektním světě, v němž nenormalita vítězí nad normalitou, pověst toho a priori špatného a tudíž po tomto nesmyslu řada médií skočila jak vyhladovělý rafan po voňavém špekáčku a zprávu bez ověření publikovala. Aby se vzápětí ukázalo, že Izrael v dané lokalitě žádné přehrady nemá a tudíž něco takového ani udělat nemohl. Palestinci se zase jednou vyznamenali - a spolu s nimi ta média, která po nich tuto účelovou lež bez rozmyslu papouškovala.

Napálit se nechali mnozí, jak uvádíme v následujícím výběru.

 

 

 

Je užitečné si tento příběh zapamatovat jako další ukázku palestinské propagandy. Až nám zase budou palestinští Arabové krmit uši a oči podobnými dezinformacemi jako z programu legendárního Rádia Jerevan. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lubomír Stejskal | čtvrtek 26.2.2015 14:10 | karma článku: 34,81 | přečteno: 1632x