Odpověď z periferie: Pro p. Krištofíkovou a Kielbergerovou

Druhého dubna 2024 to byl rok, co jsem byl administrací odsunut v rámci blogů iDNES na internetovou periferii. Protože mi byl později na několik měsíců zablokován vstup do diskusí, reaguji článkem.

 

PRO P. KRIŠTOFÍKOVOU

K Vašemu příspěvku v diskusi ze dne 6. dubna 2024, v němž píšete: »Co jste říkal, když stalking-trčálkoviny hovořily o "holých lýtkách" a "mr...ání"? Co jste říkal, když herdoviny hovořily naprosto jmenovitě o tom, že autorka pije? To nebyly příměry pro chabý charakter muže, ale natvrdo řečené vulgární urážky.«

 

Moje odpověď. 1) „Holá lýtka“ si už nevybavuji, omlouvám se, ale na onu vrcholnou sprosťárnu p. Trčálka z 9. července 2022 („Apka na sex? Já nikdy!“) jsem tehdy zareagoval v diskusi pod oním článkem a pak několikrát při jiných příležitostech. Zmíněný Trčálkův tzext považuji za hrubé porušení kodexu blogera. 2) „Na „herdovinu“, že madam Kielbergerová pije jsem nereagoval proto, že pana Jaroslava Herdu prakticky nečtu. Pokud něco takového napsal, je to z jeho strany hanebnost.

 

K intimní záležitosti „sporu“ mezi paní Valíkovou Šubovou a panem Flaškou se vyjadřovat nehodlám, je to jejich osobní záležitost. Obecně si ale myslím, že psát takové věci (které zde uvedla paní Valíková Šubová) na seriózní internetovou platformu je hanebnost, stejně jako Trčálkovy sprosťárny a je tedy plným právem pana Fašky se proti tomu ohradit (jako jsem se já vícekrát ohradil proti nehoráznostem a urážkám publikovaným zde panem Trčálkem).

 

Větě, abych to nebral tak vážně, nerozumím. Vy ostatní to tady snad berete výlučně jako silvestrovskou taškařici? Nemám takový pocit. To by tu vládla úplně jiná atmosféra.

 

PRO P. KIELBERGEROVOU

Cituji z Vašeho článku z 5. dubna 2024: „Má pan Stejskal pravdu, že ho má někdo malého, že se sdělovat nehodí, jiná by to byla, kdyby se napsalo velkého.“ V tom je právě Váš omyl. Do slušného blogoprostoru nepatří ani jedno, ani druhé. Pokud byste například do chvalozpěvu na některého Vašeho oblíbence zařadila tvrzení, že je to nejen růže mezi bodláčím, ale navíc má velký penis, rozhodně bych Vás za to nepochválil. Nikoli s ohledem na mně neznámý skutečný stav věci, ale z principu elementární slušnosti a v zájmu snahy o udržení co nejkultivovanějšího blogerského prostředí.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lubomír Stejskal | sobota 6.4.2024 10:20 | karma článku: 7,84 | přečteno: 90x
  • Další články autora

Lubomír Stejskal

K 8. květnu

8.5.2024 v 10:21 | Karma: 0