Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Opět bezmocný kvikot pod zbytečným blogem. Vláda si vede dobře, nevidím jinou variantu. Čo bolo, bolo.

1 1
možnosti
Foto

J42a93n 69P91e30c19h21a

27. 3. 2019 21:33

Na Fóru 24 byli poněkud zbrklí. Vaše analýza je věcná, a to se cení, tak holt uvidíme.

0 0
možnosti
MP

O jaké víno má jít? Lihová top devítka, nebo Pirátský zelený čistič....

1 0
možnosti
DR

Tak někteří se tu už včera těšili na Andreje v pruhovaném, ale jenom aby se neradovali předčasně.

2 0
možnosti
JH

Už udavačka slonková napsala jaký zákon Babiš porušil?

Nebo je to její obvyklé investigativní házení hnoje?

1 3
možnosti
KH

Na rozdíl od Babiše nebyla Slonková agentkou StB...

1 0
možnosti
Foto

K93a56r41e82l 59C14a48c68h

27. 3. 2019 16:13

Kdybychom si opravdu chtěli nalít čistého vína, museli bychom konstatovat, že celá kauza má jeden jediný účel. Vrátit Babiše tam, kam patří, tedy do byznysu. Politika s byznysem má mít spojení pouze přes lobbistu, který v kuloárech dohodne, za jakou provizi ten který politik umožní podnikateli napojení na státní penězovod. Aby si podnikatel dovolil tento článek vyřadit tím, že sám vstoupí do vysoké politiky, je naprosto nežádoucí fakt a mohlo by to sloužit jako nebezpečný precedens. Když to nechce pochopit po dobrém, tak to zařídíme po zlém. Na každého podnikatele se přece dá něco nalézt. Upřímně řečeno, chtělo to nalézt něco většího. Toto je dost slabá káva.

6 2
možnosti
KH

Účelem kauzy není vrátit Babiše do byznysu, ale vyšetřit důvodné podezření na spáchaný trestný čin vysokého dotačního podvodu a předat jej soudu k posouzení dle platných zákonů. Nic víc, nic míň.

Babiš tvrdí, že je to kampaň a účelovka. Pokud má pravdu, mělo by být především v jeho zájmu, aby to soud co nejdříve potvrdil. Pročpak se ho tedy tak bojí...?

4 4
možnosti
KH

Tohle Čapí víno je hooodně zakalené. A Babiš se svými uctívači by jej nejraději tiše vylili bez soudu do odpadu. Těch 50 mega co musel pod tíhou odhalení mezinárodního vyšetřování OLAF vrátit byla přeci jen účelovka a kampaň, že.

"Čo bolo to bolo, těrazky som premiérom nad zákonom....."

5 3
možnosti
Foto

I75v79a21n 83M38a40r68e29k

27. 3. 2019 14:36

. . . . . "Nalijme si čistého vína"a?. . . . . . . Uznejme, že to jen nafouknutá bublina. Rv

5 2
možnosti
KH

Opravdu pěkná "bublina 50 mega". Dobře, že praskla.....

Ještě ji soudně ocenit.

4 3
možnosti
JA

To je ta čeština ...

Ten nový kodex se totiž dá vyložit různě:

Výklad 1:

Reprezentant, proti němuž je podána obžaloba pro úmyslný trestný čin nebo nedbalostní trestný čin spáchaný v souvislosti a ve spojení s výkonem veřejné funkce, neprodleně rezignuje na volený mandát, na svou funkci ve Hnutí a na členství ve Hnutí.

Výklad 2:

Reprezentant, proti němuž je

a) podána obžaloba pro úmyslný trestný čin nebo

b) nedbalostní trestný čin spáchaný v souvislosti a ve spojení s výkonem veřejné funkce, neprodleně rezignuje na volený mandát, na svou funkci ve Hnutí a na členství ve Hnutí.

Při výkladu 2 by to měl položit, protože dotační podvod je jednoznačně úmyslný trestný čin.

0 1
možnosti
AP

tyto vaše výklady nejsou správné (češtinsky), neb a je spojka slučovací a tudíž musí být splněny obě podmínky.

1 0
možnosti
SN

:-).....Ještě jsem se vrátil......rád! Porovnejte se na minulost za vlád......Kalousek - 670 mlrd,...Sobotka - 400 mlrd. Opravdu je ten proklínaný Babiš takový zmetek? Pokud to někdo nedovede ocenit, tak ten jeho mozek je totálně vymytý! Viděli jste ho při setkání s Trumpem? Představte si tam Kalouska, nebo Sobotku, nebo Fialu! Musíte mít velkou fantazii! Poroučím se....................minusáři !!!!!!!!!

4 8
možnosti
MB

Stando fakt - Buďte již seriozní! Bral bych, pokud by jste byl najatý Trol. Co hůře - Vy to asi myslíte vážně! Nejde o to, že neustále omíláte to své "Z myši". Jde o to, že NECHCETE vidět souvislosti. Zbytečně agrumentovat o době Recese, kde Kalousek Investoval více. Nechcete vidět, že Babiš přišel v vodopádu Daní, z Konjuktury plynoucích. Nechcete vidět, co s nimi udělal? - vnuci nás proklejí !, tne Sekyru. Nechcete vidět, že dnes Ano - Krade jako jediné - Málo. Ostudy kopec o Zemanovi ani nemluvě. Já jsem se kdysi divil 50 letům - Tomu šílenému nadšení. Pomohl jste mi - Děkuji ... :-)

8 3
možnosti
  • Počet článků 4814
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 837x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal